Τοπικές Ειδήσεις

Με τον κ. Στουρνάρα, θα συναντηθεί η Μίκα Ιατρίδη για τους δανειολήπτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Συνάντηση και με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Ζαββό.

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις της για τους δανειολήπτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δωδεκανήσου, η Μίκα Ιατρίδη.

Στο πλαίσιο αυτό, θα έχει συνάντηση με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, κ. Γιάννη Στουρνάρα. Η συνάντηση συμφωνήθηκε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για τη νομισματική πολιτική, στην οποία είχε προσκληθεί ο κ. Στουρνάρας.

Η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει συνοπτικά το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι δανειολήπτες της Συνεταιριστικής Τράπεζας, γεγονός που οδήγησε στην οριστικοποίηση της επικείμενης συνάντησης.

Για το ίδιο θέμα, η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε συνάντηση στη Βουλή και με τον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Ζαββό, σημειώνοντας ότι η κατάσταση για τους δανειολήπτες είναι απελπιστική, κυρίως λόγω των πρακτικών της εταιρείας εκκαθάρισης, ενώ του ανέφερε και συνοπτικά τις θέσεις του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, αλλά και άλλων φορέων του νομού, ζητώντας να βρεθεί δίκαιη και βιώσιμη λύση.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου