Ειδήσεις

Στενή συνεργασία Δήμου Ρόδου, TUIfly και τοπικών φορέων για θέματα αεροδρομίων, αύξηση αριθμού αεροσκαφών και επιμήκυνση της σεζόν.

Στη Ρόδο τον Απρίλιο το παγκόσμιο συνέδριο του Ομίλου
Η Δημοτική Αρχή με σοβαρότητα, συνέπεια, και υπευθυνότητα εδώ και τρία χρόνια σταθερά στηρίζει την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του νησιού. Σήμερα ο Δήμος Ρόδου αναλαμβάνει συνδιοργανωτής του Παγκόσμιου Συνεδρίου του Ομίλου Αεροπορικών Εταιριών της TUI, τον Απρίλιο του 2018 στη Ρόδο.
Η ένωση των δυνάμεων και η σταθερή συνεργασία με τον Όμιλο οποίος διακινεί το μεγαλύτερο όγκο επισκεπτών στη Ρόδο με πάνω από 500.000 τουρίστες το 2017 ήταν το αντικείμενο της ευρείας σύσκεψης που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, σήμερα Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της TUI, τοπικών αρχών, παραγόντων και εκπροσώπων φορέων τουρισμού συζητήθηκαν οι προοπτικές για αύξηση του αριθμού των επισκεπτών της Ρόδου για το 2018 στα 2.500.000 επισκέπτες, και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.
Της συνάντησης ακολούθησε κλειστή σύσκεψη εργασίας του Δημάρχου με τους εκπροσώπους της TUI: γενικό διευθυντή Μatthias Bansa, αναπληρωτή γενικό διευθυντή Michael Rokahr, και συντονιστή διαχείρισης του στόλου και Ρόδιο Στέφανο Raabe, με τη συμμετοχή του προέδρου της ΈΞΡ Αντώνη Καμπουράκη, του προέδρου του ΕΒΕΔ Γιάννη Πάππου, του Β΄ αντιπροέδρου του ΣΕΤΕ Παναγιώτη Τοκούζη, της αντιδημάρχου Τουρισμού Μαρίζας Χατζηλαζάρου, και του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Ρόδου Ευγένιου Κορναρόπουλου. Πέραν της συζήτησης θεμάτων προγραμματισμού του συνεδρίου, κυρίως συζητήθηκαν θέματα ουσίας που αφορούν στη λειτουργία και τη βελτίωση του αεροδρομίου προκειμένου να μπορεί να εξυπηρετηθεί η σταθερή αύξηση του αριθμού των τουριστών καθώς και οποιαδήποτε στρατηγική για επέκταση της τουριστικής περιόδου.
Ο δήμαρχος δήλωσε ότι: «η δημοτική αρχή με προσοχή και μεθοδικότητα, προσεγγίζει το θέμα της τουριστικής ανάπτυξης του νησιού σε συνεργασία με στρατηγικούς εταίρους της τουριστικής βιομηχανίας όπως ο Όμιλος TUΙ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου