Ξεκίνησαν πυρετωδώς οι προετοιμασίες για το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της Ελλάδος, που δεν είναι άλλο από τους διεθνείς ποδηλατικούς αγώνες  «International Rhodes Grand Prix» & «International Tour of Rhodes» , οι οποίοι πραγματοποιούνται για ακόμη μία χρονιά στο νησί μας από τους διοργανωτές «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» ποδηλατικός όμιλος  και  «SPORT HELLAS TOURS». Συνδιοργάνωτες των αγώνων είναι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου.

Μικροί και μεγάλοι ετοιμάζονται για να παρακολουθήσουν αγώνες που υπόσχονται να τους κόψουν την ανάσα , καθώς συμμετέχουν ομάδες από όλο τον κόσμο. Ενδεικτικά, το «Παρών» θα δώσουν εθνικές ομάδες της Ευρώπης, ομάδες ProContinental, Continentalομάδες και διάφορα ποδηλατικά clubsανά τον κόσμο.

Τα πετάλια ετοιμάζονται να πάρουν φωτιά στις  4 Μαρτίου 2018 για το «International Rhodes Grand Prix» και από τις 9 έως τις 11 Μαρτίου λαμβάνει χώρα ο «International Tour of Rhodes».

Μία αθλητική εκδήλωση που έχει πολλά οφέλη για τους συνεργάτες, υποστηρικτές και χορηγούς της διοργάνωσης αλλά και για την ίδια τη Ρόδο, καθώς φαίνεται ότι με αυτό το αθλητικό γεγονός ξεκινάει και η καλοκαιρινή σεζόν στο νησί μας.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ