Ένα από τα κρισιμότερα εκτός έδρας παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, καλείται να δώσει η Α.Ε. Κατταβιάς, η οποία θα φιλοξενηθεί από την Δόξα Καρδάμαινας στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.
Η αναμέτρηση είναι κομβική για τους «κιτρινόμαυρους», καθώς αν αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα θα κάνουν αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής τους στην μεγάλη κατηγορία του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Πάντως ο προπονητής των φιλοξενούμενων Μανώλης Φραντζής αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς οι Παπαβεργής, Κουμπιάδης, Μήτρου, Ντούπης, Κιλασίν Χ. και Κούτσι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και στην προπόνηση της Πέμπτης θα γνωρίζει ποιους θα μπορεί να συμπεριλάβει στα πλάνα του.
Παρά τα προβλήματα στο στρατόπεδο της Α.Ε. Κατταβιάς, υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, αφού υπάρχουν ποδοσφαιριστές με ποιότητα και εμπειρία που μπορούν να οδηγήσουν τον σύλλογο στο θετικό αποτέλεσμα.
Τώρα όσον αφορά στην προετοιμασία, συνεχίστηκε χθες με ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια με την μπάλα και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη με τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και ασκήσεις τακτικής.
Η αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα αναχωρήσει για την Κω το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς το παιχνίδι με την Δόξα Καρδάμαινας αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι του Σαββάτου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ