Το καθιερωμένο ρεπό της εβδομάδας είχαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας των προπονήσεων για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΠΟ Κερατσίνι.
Σήμερα οι αθλητές του «γηραιού» θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, προκειμένου να συνεχίσουν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 6ο όμιλο.
Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί το μεσημέρι, με το βάρος να πέφτει σε ασκήσεις τακτικής, σε αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και σε ασκήσεις ταχυτήτων.
Η αναμέτρηση με τον ΑΠΟ Κερατσίνι είναι κομβική για την ομάδα της πόλης μας, αφού χρειάζεται οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης, έτσι ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για την διεκδίκηση του τίτλου.
Όλοι στο στρατόπεδο του Διαγόρα έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα της αναμέτρησης, με πρώτους και καλύτερους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θέλουν να αποδείξουν πράγματα στο «Π. Σαλπέας», κατακτώντας το πολύτιμο «τρίποντο».
Πάντως ο Νίκος Παντέλης δεν θα έχει όλους τους αθλητές διαθέσιμους, καθώς οι Στάθης Προβατίδης και Περικλής Βελλίνης είναι τιμωρημένοι καθώς συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, ο Σπύρος Λάμπρου βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και ο Αντώνης Γιόνδης είναι ανέτοιμος έπειτα από τον τραυματισμό του.
Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι και υπολογίζονται από τον έμπειρο τεχνικό.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι οι προπονήσεις του «γηραιού» θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή, καθώς το παιχνίδι με τον ΑΠΟ Κερατσίνι αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΟ για το Σάββατο το μεσημέρι, έπειτα αίτημα που κατέθεσε ο Διαγόρας για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ