Στο νησί μας αναμένεται να επιστρέψει σήμερα ο προπονητής του Διγενή Σάσα Γιόνοβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Σερβία, χώρα καταγωγής του, λόγω προσωπικών του υποχρεώσεων και έτσι τις προπονήσεις του συλλόγου ανέλαβε ο άμεσος συνεργάτης του Ανδρέας Μπιλιάς.
Ουσιαστικά οι Κοσκινιάτες ξεκίνησαν την Δευτέρα την προετοιμασία τους για το εντός έδρας παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, με αντίπαλο τον Νικαγόρα, με τον Ανδρέα Μπιλιά, ο οποίος προπόνησε και χθες τους ποδοσφαιριστές.
Σήμερα οι αθλητές του Διγενή θα έχουν ρεπό για να ξεκουραστούν και την Πέμπτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τους, με το πρόγραμμα να διεξάγεται υπό τις οδηγίες του Γιόνοβιτς.
Η προετοιμασία του συλλόγου αναμένεται να ολοκληρωθεί την Παρασκευή με ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και στημένες μπάλες, καθώς το παιχνίδι με τον σύλλογο της Κεφάλου αναμένεται να οριστεί από την ΕΠΣΔ για το μεσημέρι της Κυριακής.
Το ευχάριστο στο στρατόπεδο του Διγενή είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Βέβαια εκτός πλάνων θα είναι ο Νικήτας Σκούμπρος που τις επόμενες ημέρες θα αναχωρήσει για το εξωτερικό για επαγγελματικές του υποχρεώσεις.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι στόχος του Διγενή στο παιχνίδι με τον Νικαγόρα είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, προκειμένου ο σύλλογος να ανέβει βαθμολογικά, αλλά και για να τονωθεί η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ