Τοπικές Ειδήσεις

Τραγικός θάνατος 34χρονου σε τροχαίο δυστύχημα στην Ακτή Μιαούλη – Σχηματίστηκε δικογραφία

ΕΚΑΒ

Τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη την 04.15 ώρα σήμερα τα ξημερώματα στην οδό Ακτή Μιαούλη  βρήκε ο 34χρονος Αλβανός υπήκοος Βιζάνη Βάλτερ του Πέτρεφ όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Ιαλυσού.

Σχηματισμός δικογραφίας 

Την 06-11-2024/04.15’ επί της οδού Ακτή Μιαούλη στη Ρόδο, δίκυκλη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 34χρονο αλλοδαπό, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου.

 

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.