Τοπικές Ειδήσεις

Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου: Δεν συμφωνούμε με την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στην περιοχή «Θεοτόκος» στα Κολύμπια

Από το Γραφείο Τύπου της παράταξης “Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου” εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Πολλά έχουν αναφερθεί τον τελευταίο καιρό, για την κατασκευή Μονάδας Επεξεργασίας Λυμάτων στην περιοχή «Θεοτόκος» στα Κολύμπια.

Γίναμε και εμείς δέκτες καταγγελιών, επιχειρηματιών και κατοίκων της περιοχής, που διαμαρτύρονται γιατί δεν επιθυμούν να δημιουργηθεί μια οχλούσα δραστηριότητα στον τόπο τους.

Και δεν έχουν άδικο, καθώς προγραμματίζεται να χωροθετηθεί σε μια όμορφη περιοχή, που κάθε καλοκαίρι συγκεντρώνει πλήθος ξένων επισκεπτών.Λειτουργούν εκεί πολλές επιχειρήσεις και δραστηριοποιούνται πολλοί επιχειρηματίες και εργαζόμενοι.

Στην ουσία η λειτουργία της μονάδας, θα διαταράξει τα πάντα στην περιοχή με πολλές συνέπειες και οικονομικές εκτός από τη βλάβη στο περιβάλλον.

Μας δημιουργεί επίσης πολλά ερωτηματικά το γεγονός, ότι απορρίφθηκε στην πράξη η λύση, όπως προβλέπεται στο MASTER PLAN και τεκμηριώνεται από τον καθηγητή κ.

Ανδρέα Ανδρεαδάκη και δρομολογείται η κατασκευή νέας μονάδας που θα διαταράξει τα πάντα.

Με αυτά τα δεδομένα, σε οχλούσες δραστηριότητες που προστίθενται στο νησί και θα δημιουργήσουν πλείστα προβλήματα, περιβαλλοντικά και οικονομικά, εμείς δεν μπορούμε να είμαστε σύμφωνοι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου