Οι τελευταίες εξελίξεις με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για γενικό lockdown σε όλη την χώρα από το πρωί του Σαββάτου, μεγάλωσαν ακόμα περισσότερο την αμφιβολία για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, που ήταν προγραμματισμένη για το σαββατοκύριακο 14 και 15 Νοεμβρίου.
Οι άνθρωποι του ΓΑΣ Ιάλυσος, όπως και όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην τρίτη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αναμένουν με αγωνία τις διευκρινίσεις από τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες σχετικά με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Όπως είναι φυσικό, αυτή την στιγμή οι «ερυθροκίτρινο» βρίσκονται στο… άγνωστο για το πότε θα παίξουν ποδόσφαιρο, ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν τις προπονήσεις τους, μέχρι νεωτέρας, ωσότου μάθουν τι μέλλει γενέσθαι με τα πρωταθλήματα.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «τοξοβόλων» συνεχίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Οικονομίδειο», με τον Βαγγέλη Χαντέ και τους συνεργάτες του, μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα, να δίνουν εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων, στημένες μπάλες και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία.
Όπως είχε γράψει η «δσπορ», ο ΓΑΣ Ιάλυσος βρισκόταν σε επαφή με τον Ηρακλή Μαριτσών προκειμένου να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι μέσα στα επόμενα 24ωρα, το οποίο ματαιώθηκε έπειτα από τις κυβερνητικές αποφάσεις.
Επομένως, ο Βαγγέλης Χαντές θα προπονήσει κανονικά τους ποδοσφαιριστές του τόσο την Παρασκευή, όσο και μέσα στο σαββατοκύριακο.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το μοναδικό πρόβλημα στις τάξεις των «ερυθροκίτρινων» είναι ο Γιάννης Γιώργου που συνεχίζει τις θεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στην μέση, καθώς ο Ζουνίνιο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προγράμματος.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ