Τοπικές Ειδήσεις

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ»,

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ», στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου. Όπως είχε προαναγγείλει η διοίκηση του συλλόγου το μοναδικό θέμα της γενικής συνέλευσης ήταν η τροποποίηση του ισχύοντος καταστατικού του συλλόγου. Στην συνέλευση παραβρέθηκαν αρκετά μέλη του συλλόγου, εκ των οποίων το επίτιμο μέλος Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Πόκκιας, ο γιατρός και Aντιπεριφερειάρχης Θωμάς Σωτρίλλης, ο οποίος εκτός από το ότι είναι μέλος του συλλόγου, εκπροσωπούσε και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Παραβρέθηκε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης ως δικηγόρος του συλλόγου και υπεύθυνος για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. Ο κ. Φλεβάρης είναι παλιό μέλος μας και πάντα στηρίζει τις δράσεις μας, (είναι τακτικός εθελοντής αιμοδότης κάθε 3 μήνες), συμμετέχοντας στο θεατρικό έργο του συλλόγου πέρυσι και προσφέροντας αφιλοκερδώς τις νομικές του υπηρεσίες κάθε φορά που θα του ζητηθεί γι’ αυτό τον ευχαριστούμε θερμά. Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί θερμά και όλα τα μέλη που παραβρέθηκαν και είναι πάντα κοντά στις δράσεις μας.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου