Τοπικές Ειδήσεις

Εκδήλωση της LIONS Ρόδου για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, η Λέσχη Lions Ρόδου πραγματοποίησε Ολομέλεια και Πανηγυρική Συνεστίαση για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου παρουσία του Κυβερνήτη και Αξιωματούχων του Θέματος 117Α.

Στην Ολομέλεια, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Mediterrannean, ο Κυβερνήτης L. Κωνσταντίνος Λυμπέρης ανέπτυξε το πρόγραμμά του για τη Λαϊονική Χρονιά που διανύουμε. Τον λόγο έλαβαν και οι Αξιωματούχοι του Θέματος, που συνόδευαν τον Κυβερνήτη (η Α’ Αντικυβερνήτης Έφη Νικολαΐδη, η Αναπληρώτρια Γραμματέας Μαίρη Ταξιάρχου, η Πρόεδρος Περιοχής Μαρία Πολίτου και η Πρόεδρος Ζώνης Βάσω Ζαφειροπούλου-Φρόνα).

Ακολούθησε η πανηγυρική συνεστίαση σε αίθουσα του ιδίου ξενοδοχείου. Προσκεκλημένοι της Λέσχης ήταν  ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Γρηγόριος Ρουμάνης, ο Κυβερνήτης του Θέματος 117Α με τους Αξιωματούχους που τον συνόδευαν και ο κύριος Μιλτιάδης Λογοθέτης, γνωστός λόγιος της Ρόδου και επί 30 χρόνια Διευθυντής του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος ήταν και ο ομιλητής της βραδιάς.

Ο ομιλητής καθήλωσε το ακροατήριο αναλύοντας, εκτός κειμένου, τη συμβολή των Δωδεκανησίων στον Απελευθερωτικό Αγώνα.

Για τη Λέσχη Lions Ρόδου,

 

 

Η Πρόεδρος

Νίκη Βιττώρια

Ο  Γεν. Γραμματέας

Χάρης Νικολάου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου