ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μακελειό σε εκκλησία στο Τέξας – 27 νεκροί και 25 τραυματίες

news room 1 λεπτό ανάγνωση
56
Μέγεθος γραμμάτων

Ει­κο­σιε­πτά νε­κροί και 25 τραυ­μα­τί­ες ειναι μέχρι στιγ­μής ο απο­λο­γι­σμός της επί­θε­σης ενό­πλου σε εκ­κλη­σία Βα­πτι­στών στο Sutherland Springs του Τέξας.

Το πε­ρι­στα­τι­κό ση­μειώ­θη­κε σε εκ­κλη­σία Βα­πτι­στών στο Σά­δερ­λαντ Σπρινγκς, πε­ρί­που 60 χλμ. έξω από το Σαν Αντό­νιο.

Οι μάρ­τυ­ρες μι­λά­νε για έναν ένο­πλο που μπήκε στην εκ­κλη­σία πε­ρί­που στις 11.30 το πρωί (το­πι­κή ώρα) κι άνοι­ξε αδια­κρί­τως πυρ ενα­ντί­ον των πε­ρί­που 50-55 πα­ρι­στα­μέ­νων.

Κα­τό­πιν, ο δρά­στης διέ­φυ­γε με το αυ­το­κί­νη­το του και λίγο μετά έπεσε νε­κρός, μετά από σύ­ντο­μη κα­τα­δί­ω­ξη. Δεν είναι ξε­κά­θα­ρο αν αυ­το­κτό­νη­σε ή αν τον πυ­ρο­βό­λη­σαν και τον σκό­τω­σαν οι αστυ­νο­μι­κοί, σύμ­φω­να με τον εκ­πρό­σω­πο του σε­ρί­φη, Ρό­μπερτ Μέρφι.

Ο Αλ­μπερτ Γκά­μεζ, υψη­λό­βαθ­μο στέ­λε­χος της το­πι­κής αστυ­νο­μί­ας, δή­λω­σε στο CBS πως ο τρα­γι­κός απο­λο­γι­σμός “αρ­χι­κά ήταν 15 άτομα, μετα 24, τώρα ειναι 27”.

Ακόμη δεν υπάρ­χει καμία έν­δει­ξη για το κί­νη­τρο της αι­μα­τη­ρής επί­θε­σης.

«Ο Θεός ας είναι μαζί με τους αν­θρώ­πους του Σά­δερ­λαντ Σπρινγκς, Τέξας. Το FBI και η αστυ­νο­μία βρί­σκο­νται επί τόπου. Επι­βλέ­πω την κα­τά­στα­ση από την Ια­πω­νία», είναι η πρώτη αντί­δρα­ση του Ντό­ναλντ Τραμπ στην επί­θε­ση στο Τέξας μέσω του Twitter

thetoc.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.