Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 17.00, η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου, στο κλειστό γήπεδο του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ.

Η Διοίκηση του Σωματείου  ενημερώνει  του φίλους του βόλεϊ αλλά και της ομάδας μας  ότι κατόπιν αιτήματος της φιλοξενούμενης ομάδας, το οποίο και έγινε δεκτό, ο αγώνας  θα διεξαχθεί  με την παρουσία φιλάθλων και των δύο σωματείων.

Με την απόφαση μας αυτή, θέλουμε να δείξουμε ότι η συνύπαρξη οπαδών σε ένα ντέρμπι, μπορεί να είναι ομαλή  και το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει είναι ευχάριστο κλίμα για  τους αθλητές των δυο ομάδων και να τους δώσει ώθηση για  ακόμη καλύτερο θέαμα.

Λόγω της έντονης εκδήλωσης ενδιαφέροντος,  ενημερώνουμε το κοινό, πως  100 εισιτήρια θα διατεθούν  στο νεοσύστατο σύνδεσμο της ΑΕΚ στη Ρόδο, από όπου  θα μπορούν να προμηθευτούν οι φίλοι της ΑΕΚ (και μόνο από εκεί) Για  τους φίλους της ομάδας μας θα δοθεί προτεραιότητα στους κατόχους καρτών διαρκείας και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις ενώ από Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 θα γίνεται η διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων από τη γραμματεία του ΡΟΔΙΩΝ άθλησις.

Στόχος της διοίκησης, λόγω της μικρής χωρητικότητας του γηπέδου (300 θέσεις) και για να μην υπάρξει συνωστισμός, είναι να καλυφθούν όλες οι θέσεις πριν την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Στον αγώνα της Κυριακής, θα τιμηθεί ο φίλος της ομάδας βόλεϊ, ο οποίος κάθε χρόνο προμηθεύεται το πρώτο εισιτήριο διαρκείας και βρίσκεται “δίπλα” της από την πρώτη ημέρα δημιουργίας της.

  Οι μικρές μας cheerleaders θα προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο θέαμα στο κοινό ενώ θα γίνει και η παρουσίαση της νέας “εμφάνισης” της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων, μπορείτε να ενημερωθείτε από τη γραμματεία του αθλητικού κέντρου στο 2241001400 εσωτ. 8 καθημερινά από τις 14.00 έως τις 21.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ