Αθλητικά

Οι εγγραφές του Ocean Lava Rhodes 2019

Το Ocean Lava Rhodes 2019 Ολυμπιακό Τρίαθλο θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου στο νησί μας και περιλαμβάνει 1.5 χιλιόμετρο κολύμβησης, 40 χιλιόμετρα ποδηλασίας και 10 χιλιόμετρα τρέξιμο, ενώ η συμμετοχή αναμένεται να είναι για ακόμη μια χρονιά μεγάλη.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές σε κάθε αθλητή άνω των 18 ετών. Οι λεπτομέρειες: «Το άτομο αυτό θα πρέπει να είναι σε θέση να ολοκληρώσει το τρίαθλο 113km απόστασης, μέσα στον επιτρεπόμενο χρόνο, που καθορίζεται από τον οργανωτική επιτροπή του “Ocean Lava Rhodes Ολυμπιακό Τρίαθλο”. Προϋπόθεση ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η καταχώριση της συμμετοχής είναι η υπογραφή της φόρμας Αποποίησης Ευθύνης, τις ημέρες πριν από τον αγώνα.

Κόστος Συμμετοχής και Ακύρωσης

Ατομική Συμμετοχή – Ολυμπιακό Τρίαθλο

Κόστος:

Μέχρι και 17/10/2019: 80€

Πρόστιμο Ακύρωσης:

Μέχρι και 17/10/2019: – 40€

Ομάδες Σκυταλοδρομίας των 2 ατόμων – Ολυμπιακό Τρίαθλο

Κόστος:

Μέχρι και 17/10/2019: 90€

Πρόστιμο Ακύρωσης:

Μέχρι και 17/10/2019: – 45€

Ομάδες Σκυταλοδρομίας των 3 ατόμων – Ολυμπιακό Τρίαθλο

Κόστος:

Μέχρι και 17/10/2019: 120€

Πρόστιμο Ακύρωσης:

Μέχρι και 17/10/2019: – 60€».

Υγεία – Ασφάλεια Αθλητών:

  • Κάθε αθλητής που εγγράφεται στον αγώνα, αποδέχεται αυτοβούλως ότι βρίσκεται σε άρτια φυσική κατάσταση, ικανή για να ολοκληρώσει έναν αγώνα τριάθλου ολυμπιακής απόστασης.
  • Προϋπόθεση ώστε να ολοκληρωθεί επιτυχώς η καταχώριση της συμμετοχής του, είναι η υπογραφή της φόρμας Αποποίησης Ευθύνης, τις ημέρες πριν από τον αγώνα, στο χώρο της γραμματείας, στο Expo Area.
  • Κάθε συμμετέχοντας, ασφαλίζεται από τους διοργανωτές για τυχόν ανεπιθύμητες σωματικές βλάβες από ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Το αποδεικτικό της ασφάλειάς του, θα παραλαμβάνεται από τον ίδιο μαζί με το υπόλοιπο πακέτο του αθλητή, τις ημέρες πριν τον αγώνα, στο χώρο της γραμματείας, στο Expo Area.
  • Τα παραπάνω ισχύουν και για τους μεμονωμένους αθλητές, αλλά και για κάθε αθλητή ομάδας σκυταλοδρομίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου