Ειδήσεις

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου προς ΝΟΔΕ: “Είστε ανάξιοι παραγωγοί ψευδών ειδήσεων”

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου:

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα ακροδεξιό λαϊκίστικο κόμμα– εκπρόσωπος συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων και παραγωγός ψευδών ειδήσεων

 Με αφορμή ένα ακόμα δελτίο τύπου ντροπής της ΝΟΔΕ, η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Ν. Δωδεκανήσου δηλώνει προβληματισμένη από το μέγεθος της χωρίς όρια πολιτικής της διολίσθησης.

Ως καλοί μαθητές – φερέφωνα, οι τοπικοί εκπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας, μη έχοντας τι πραγματικά να προσάψουν στην κυβέρνηση, υιοθέτησαν και αυτοί την πρακτική δημιουργίας και διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Ανακάλυψαν, σε μια διαδικαστικού τύπου ολιγοήμερη καθυστέρηση στην προμήθεια φαρμάκων στο Νοσοκομείο της Ρόδου, την κατάρρευση της δημόσιας Υγείας!

Η ΝΔ είναι το ένα από τα δύο κόμματα το οποίο κατέστρεψε τη δημόσια Υγεία στην Ελλάδα,

  • υπερχρεώνοντας το κράτος από το πάρτι κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος ύψους τουλάχιστον 100 δις € της πενταετίας 2004 – 2009,
  • συνέχισε στο ίδιο και χειρότερο μοτίβο την περίοδο 2011 – 2014 ξεπουλώντας νοσοκομεία σε ημέτερους, κλείνοντας δημόσιες δομές, απολύοντας γιατρούς και λοιπό προσωπικό, μειώνοντας τις κρατικές δαπάνες υγείας έως 90%, βάζοντας εισιτήριο στα νοσοκομεία, διέλυσε τα ασφαλιστικά ταμεία, κ.ά.
  • άφησε στην τύχη τους το Νοσοκομείο Ρόδου και τις λοιπές δημόσιες δομές στην περιοχή μας, υποβαθμίζοντας στο απολύτως ελάχιστο τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επιπλέον, όπως μας διαμήνυσε ο πρόεδρός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην πρόσφατη ΔΕΘ, αν γίνει πρωθυπουργός θα ακυρώσει όλα όσα θετικά έπραξε η σημερινή ελληνική κυβέρνηση. Θα εφαρμόσει και στην Υγεία το νόμο της ζούγκλας και του ισχυρού, κλείνοντας και ξεπουλώντας το σύνολο σχεδόν των δημόσιων δομών υγείας για να «αναπτυχθεί» ο ιδιωτικός τομέας υγείας.

Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, ένα ακροδεξιό λαϊκίστικο μόρφωμα άναρθρων κραυγών, διχασμού, κενής διαμαρτυρίας και παραγωγός ψευδών ειδήσεων. Ευαγγελίζεται μια κοινωνία διαλυμένη, φτωχοποιημένη και έρμαιο των ημέτερων συμφερόντων.

Αυτή τη λαίλαπα, η κοινωνία την απέρριψε εδώ και 2 χρόνια. Σήμερα, αντί η ΝΔ να απολογείται για αυτή, επιχειρεί να την επαναφέρει. Πλέον δεν μιλάμε για πολιτικό κόμμα, αλλά για εκπροσώπους συγκεκριμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.

Το Γραφείο Τύπου.-

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου