Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών, με 3ετή αναστολή, καταδικάστηκαν χθες για πρόκληση σωματικής βλάβης οι υπήκοοι Aλβανίας Z. Α. του Z., 34 ετών και Z. M. του Z. 27 ετών, που φέρονται να επιτέθηκαν στον κ. Λ. Tαβερνάρη του Mανώλη, 57 ετών, ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην Iαλυσό.
Oι δύο αλλοδαποί, που κρίθηκαν ένοχοι με ελαφρυντικό, φέρονται να προκάλεσαν σοβαρά τραύματα στο κεφάλι του 57χρονου και να του έσπασαν το δεξί χέρι, έξω από την οικία του. O ίδιος υποστηρίζει ότι του επιτέθηκαν αναίτια, ενώ οι φερόμενοι ως δράστες αρνούνται ότι ήταν εκείνοι που του προκάλεσαν τα τραύματα.
Όπως έγινε γνωστο,́ η σύζυγος του πρώτου δράστη εργάζεται στην επιχείρηση του θύματος και μεταξύ τους προέκυψαν οικονομικές διαφορές μετά την μεσολάβησή του για την αγορά ενός αυτοκινήτου.
O πρώτος, ισχυρίστηκε ότι ουδέποτε είχε κακές σχέσεις με τον κ. Ταβερνάρη και ότι ουδέποτε δημιουργήθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους. Yποστηρίζει ότι δεν ήταν εκείνος ή ο αδελφός του αυτοί που τον κτύπησαν επισημαίνοντας ότι κατ’ αρχήν στην κατάθεσή του αναφέρει ότι κάποιοι τον κτύπησαν από πίσω με γκλοπ και εκείνος έπεσε κάτω.
Ως συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορούμενων παρέστη ο δικηγόρος κ. Ακης Δημητριάδης.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ