ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Mικρές αστυνομικές ειδήσεις

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Αστυνομία

Την 4η Σε­πτεμ­βρί­ου 2019 το πρωί συ­νε­λή­φθη­σαν στην Κω, από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Ασφα­λεί­ας Κω, δυο αλ­λο­δα­ποί ηλι­κί­ας 61 και 50 ετών οι οποί­οι διέ­με­ναν πα­ρά­νο­μα στη χώρα.

-Την ίδια ημέρα το με­ση­μέ­ρι συ­νε­λή­φθη­σαν στην Κά­λυ­μνο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Κα­λυ­μνί­ων, δυο ημε­δα­ποί 40 και 41 για κα­το­χή και με­τα­ξύ τους αγο­ρα­πω­λη­σία ναρ­κω­τι­κών ου­σιών. Κα­τα­σχέ­θη­καν 71 ναρ­κω­τι­κά δι­σκία και το χρη­μα­τι­κό ποσό των 115 ευρώ.

-Την ίδια ημέρα το με­ση­μέ­ρι συ­νε­λή­φθη στην Κά­λυ­μνο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Κα­λυ­μνί­ων, ένας 36χρο­νος ημε­δα­πός έπει­τα από ένταλ­μα της Ανα­κρί­τριας Πλημ­με­λειο­δι­κών Κω, για υπό­θε­ση δια­κί­νη­σης ναρ­κω­τι­κών

-Την 5η Απρι­λί­ου 2019 πρώ­τες πρω­ι­νές ώρες συ­νε­λή­φθη στη Λέρο, από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Λέρου, ένας 33χρο­νος αλ­λο­δα­πός γιατί στο πλαί­σιο αστυ­νο­μι­κού ελέγ­χου βρέ­θη­καν στην κα­το­χή του επι­με­λώς κρυμ­μέ­να, δελ­τίο ταυ­τό­τη­τας και 12 δελ­τία αι­τή­σα­ντος διε­θνής προ­στα­σί­ας, κατά πε­ρί­πτω­ση, πλα­στά και με στοι­χεία τρί­των προ­σώ­πων. Όλα τα ανευ­ρε­θέ­ντα πι­στο­ποι­η­τι­κά-έγ­γρα­φα κα­τα­σχέ­θη­καν.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.