Τοπικές Ειδήσεις

Ρόδος: 47 μετανάστες αποβιβάστηκαν από ιστιοφόρο – Συνελήφθη 40χρονος ως διακινητής

ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Ένα ιστιοφόρο σκάφος βρέθηκε να αποβιβάζει μεγάλο αριθμό ατόμων στις ακτές της Ρόδου, και συγκεκριμένα στη θαλάσσια περιοχή του λιμένα Λάρδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε αντιληπτό από περιπολικό του Λιμενικού Σώματος, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένη περιπολία στην περιοχή.

Το ιστιοφόρο φέρεται να απομακρύνθηκε άμεσα από το σημείο μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του λιμενικού σκάφους, ενώ οι δύο επιβαίνοντες σε αυτό επιβιβάστηκαν σε βοηθητική λέμβο και αποβιβάστηκαν σε διαφορετικό σημείο των ακτών της Ρόδου.

Υπουργείο Μετανάστευσης: Αντίδραση υπαλλήλων για την αναστολή αιτημάτων
Αμεσα ξεκίνησαν έρευνες από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ρόδου, με τη συνδρομή δυνάμεων της Αστυνομίας, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν συνολικά 47 αλλοδαποί (5 άνδρες, 16 γυναίκες και 26 ανήλικοι). Ολοι μεταφέρθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, συνελήφθη ένας 40χρονος αλλοδαπός για διακίνηση υπηκόων τρίτων χωρών σε ελλαδικό χώρο.

Πηγή: kathimerini.gr

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.