ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βασίλης Γιακουμάρος: Ο Μάνος του Ευτυχισμένοι Μαζί, το “Πιτμπουλ”, η αγένεια και η ζήλια στις συντρόφους του

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Γιακουμάρος
Μέγεθος γραμμάτων

Ο Βα­σί­λης Για­κου­μά­ρος κα­τά­γε­ται από την Ρόδο.Έχει συμ­με­τά­σχει αφή­νο­ντας το απο­τύ­πω­μά του σε ση­μα­ντι­κές θε­α­τρι­κές πα­ρα­στά­σεις και κι­νη­μα­το­γρα­φι­κές πα­ρα­γω­γές, ενώ τον έχου­με ξε­χω­ρί­σει ως «Μάνο» στη σειρά «Ευ­τυ­χι­σμέ­νοι μαζί» και ως «Pitbull» στα «Μαύρα Με­σά­νυ­χτα» με την Πα­να­γιώ­τα Βλα­ντή και μια πλειά­δα τα­λα­ντού­χων ηθο­ποιών.

Έχει τα­λέ­ντο, είναι ευ­γε­νής, επι­κοι­νω­νια­κός και κυ­ρί­ως καλός άν­θρω­πος χωρίς να έχει απα­σχο­λή­σει τα ΜΜΕ με έρω­τες, πάθη και σκαν­δα­λο­θη­ρι­κές ει­δή­σεις μόνο και μόνο για να είναι εξώ­φυλ­λο ή να έχει μια δου­λειά πα­ρα­πά­νω.

Ο Βα­σί­λης Για­κου­μά­ρος έχει πει σχε­τι­κά: «Όλες οι δου­λειές είναι ξε­χω­ρι­στές, από κα­θε­μιά θα πά­ρεις κάτι, δεν τις ξε­χω­ρί­ζεις εύ­κο­λα, ούτε μπο­ρείς να πεις ότι κά­ποια θα την βά­λεις πιο πάνω ή πιο κάτω. Βέ­βαια, ανά­λο­γα την σειρά που έρ­χε­ται η κάθε δου­λειά, έχει και την ανά­λο­γη αξία για σένα. Εγώ, ας πούμε, ήμουν τυ­χε­ρός που η πρώτη μου σχε­δόν τη­λε­ο­πτι­κή δου­λειά ήταν το “Ευ­τυ­χι­σμέ­νοι Μαζί” και πα­ράλ­λη­λα τα “Μαύρα Με­σά­νυ­χτα”. Είναι πολύ επι­τυ­χη­μέ­νες δου­λειές και το “Ευ­τυ­χι­σμέ­νοι Μαζί” ακόμα και σή­με­ρα στις επα­να­λή­ψεις κάνει τη­λε­θέ­α­ση. Δεν μπο­ρείς να μην τις ξε­χω­ρί­σεις, αλλά όχι ότι είναι πιο πάνω ή πιο κάτω κά­ποια δου­λειά από την άλλη. Είναι όλες εξί­σου στην καρ­διά σου για δια­φο­ρε­τι­κούς λό­γους».

Η ερ­γα­σία ως μπάρ­μαν

Όπως οι πε­ρισ­σό­τε­ροι ηθο­ποιοί υπάρ­χουν πε­ρί­ο­δοι που δεν ερ­γά­ζε­ται ως ηθο­ποιός με απο­τέ­λε­σμα να ερ­γά­ζε­ται ως μπάρ­μαν όντας άρι­στος στη δου­λειά του, αξιο­πρε­πής και φυ­σι­κά με πολύ χιού­μορ. Ο ίδιος έχει πει σχε­τι­κά σε συ­νέ­ντευ­ξή του: «Όταν τα πράγ­μα­τα δεν πάνε καλά λει­τουρ­γώ άλ­λο­τε με χα­μό­γε­λο, άλ­λο­τε με υπο­μο­νή, άλ­λο­τε με απο­γο­ή­τευ­ση άλ­λο­τε με αι­σιο­δο­ξία.Το θέμα είναι να συ­νε­χί­ζεις, να ξα­να­ση­κώ­νε­σαι και να μέ­νεις πι­στός σε αυτό που αγα­πάς. Ατυ­χί­ες θα συμ­βούν και είναι μέσα στο παι­χνί­δι. Όλες οι δου­λειές δεν πάνε πάντα όπως θα πε­ρι­μέ­να­με ή θα θέ­λα­με. Όταν δεν πάει κάτι καλά, όλοι μαζί θα το στη­ρί­ξου­με με κάθε τρόπο και αν δεν σωθεί πάμε πα­ρα­κά­τω… Η ζωή συ­νε­χί­ζε­ται και δεν πε­ρι­μέ­νει» λέει ο Βα­σί­λης Για­κου­μά­ρος.

Δεν αντέ­χω την αγέ­νεια και την κακή πρό­θε­ση

Ο ίδιος έχει πει σχε­τι­κά: «Από την στιγ­μή ει­δι­κά που είσαι στην τη­λε­ό­ρα­ση, μπαί­νεις στα σπί­τια του κό­σμου και είναι απο­λύ­τως λο­γι­κό να σε νιώ­θει δικό του άν­θρω­πο. Τα έχεις πει μαζί του, έχεις πε­ρά­σει άπει­ρες ώρες μαζί του, εύ­κο­λες και δύ­σκο­λες, σε συ­μπα­θεί ή σε αντι­πα­θεί δεν έχει ση­μα­σία.. Η δου­λειά μας είναι ένα πάρε δώσε με τον κόσμο, βε­βαί­ως υπάρ­χουν και κά­ποια όρια όμως. Εγώ δεν αντέ­χω την αγέ­νεια και την κακή πρό­θε­ση. Αν δεν με γου­στά­ρεις, δεν θα έρ­θεις να πλη­ρώ­σεις στο θέ­α­τρο για να με δεις ή θα αλ­λά­ξεις κα­νά­λι στην τη­λε­ό­ρα­ση, έτσι και στην ζωή έχεις το δι­καί­ω­μα να μην μου μι­λή­σεις. Γιατί θέ­λεις να προ­σβά­λεις ή να είσαι αγε­νής μαζί μου;

Μιλάω κάθε φορά σε όλο τον κόσμο και αν δεν είμαι καλά θα απο­φύ­γω να πάω κάπου με πο­λυ­κο­σμία ή θα μείνω σπίτι. Αν πάλι πρέ­πει να βγω, θα είμαι του­λά­χι­στον ευ­γε­νι­κός γιατί το ίδιο θα ήθελα πα­ρα­κα­λώ και από τους άλ­λους».

Όταν βλέπω μια ωραία πα­ρά­στα­ση, μια ωραία ται­νία, ζη­λεύω

«Όταν βλέπω μια ωραία πα­ρά­στα­ση, μια ωραία ται­νία, ζη­λεύω. Με την καλή έν­νοια πάντα. Ζη­λεύω, διότι θα ήθελα να είμαι μέρος αυτής της συ­νερ­γα­σί­ας, αυτής της δου­λειάς, αυτής της προ­σπά­θειας, του απο­τε­λέ­σμα­τος, που για να επι­τευ­χθεί όλοι, έδω­σαν τον κα­λύ­τε­ρο τους εαυτό. Όλοι ερ­γά­τες με κοινό στόχο. Δού­λε­ψαν σκλη­ρά, θα ήθελα να είχα έναν ρόλο μέσα σε όλο αυτό. Έναν ρόλο που μου ται­ριά­ζει ή που θα ήταν πρό­κλη­ση για εμένα. Έναν ωραίο ρόλο… Έναν ρόλο…»

Πηγή: enimerotiko.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.