Η Ryanair, σήμερα, 6 Αυγούστου ανακοινώνει νέα μοναδική προσφορά από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά από μόνο 19.99 ευρώ και προς Ρώμη Τσιαμπίνο από μόνο 28.99 ευρώ.

Σε συνέχεια της επιτυχημένης καμπάνιας “Η Ελλάδα Συνεχίζει να Πετάει’’, η Ryanair παροτρύνει τους Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες να επωφεληθούν από τους νέους χαμηλούς ναύλους της , πλέον διαθέσιμοι και μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com κάνοντας κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 12 Αυγούστου. Η προσφορά ισχύει για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 13 δρομολόγια από την Αθήνα τον χειμώνα και παράλληλα να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις, δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή, νέα ιστοσελίδα και εφαρμογή με mobile κάρτες επιβίβασης και από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.

Ο John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε:
“ Σε συνέχεια της επιτυχημένης καμπάνιας “Η Ελλάδα Συνεχίζει να Πετάει’’, απελευθερώνουμε νέα προσφορά σε ναύλους από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Χανιά από 19.99€ και προς Ρώμη Τσιαμπίνο από μόνο 28.99 ευρώ.Οι Έλληνες επιβάτες και επισκέπτες επιλέγουνε ήδη την Ryanair για τους χαμηλούς μας ναύλους, εξαιρετική εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Πλέον μπορούν να κλείνουν τις πτήσεις τους ακόμα νωρίτερα μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και εφαρμογής μας με mobile κάρτες επιβίβασης, να μεταφέρουνε δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή και να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες Family Extra και Business Plus καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές.’’

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ