Τον ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας, βρήκε στο πρόσωπο του Σταύρου Νίκα ο Ορφέας.
Ο 35χρονος σέντερ φορ έμεινε ελεύθερος από την Α.Ε. Κύπρος στην οποία αγωνιζόταν στην περασμένη σεζόν και οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» κινήθηκαν άμεσα για την απόκτησή του, προκειμένου να επιστρέψει στον σύλλογο, την φανέλα του οποίου φόρεσε και στο παρελθόν .
Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει την έναρξη της συνεργασίας τους και ο Ορφέας επισημοποίησε την μετεγγραφή με την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ορφέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού Σταύρου Νίκα που στην περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην ομάδα της Α.Ε. Κύπρος.
Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μας, καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Α.Ο. Ορφέας και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία, για να την βοηθήσει να πετύχει τους στόχους στην σεζόν 2019-2020.
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. Ορφέας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία».
Τέλος, να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», η διοίκηση του Ορφέα κινείται για την απόκτηση ενός νεαρού ποδοσφαιριστή, προκειμένου το τεχνικό δίδυμο των Γρηγόρη Σαρρή και Γιώργου Γιαννόπουλου να έχει μία επιπλέον λύση στην διάθεσή του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ