Το απόγευμα του Σαββάτου θα γίνουν τα εγκαίνια του νεόκτιστου γηπέδου του Α.Σ. Χάλκης που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Παστίδας.
Ο σύλλογος με επίσημη ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων με αφορμή τα εγκαίνια του γηπέδου.
Αναλυτικά:
«Ο Α. Σ. Χάλκης ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Ρόδου για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν ενόψει των εγκαινίων του νέου μας αθλητικού κέντρου το Σάββατο 8 Ιουλίου και ώρα 7:00μ.μ.
• Παρασκευή και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί προπόνηση των Μικτών Ομάδων ηλικίας 2003-2004 στην οποία θα παρευρεθεί ο διευθυντής ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κυριάκος Καραταΐδης.
• Σάββατο και ώρα 10:30 ο Κυριάκος Καραταΐδης μαζί με τον Βασίλη Νάνο (διευθυντή ακαδημιών της ΘΡΥΛΟΣ Α. Ε.) και αντιπροσωπεία παλαιμάχων του Ολυμπιακού που διαμένουν στο νησί όπως οι Αλέκος Κακλαμάνος και Ανδρέας Τσακμακίδης, θα επισκεφτούν το Γηροκομείο Ρόδου.
• Στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Τερη Χατζηιωάννου και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή.
• Στις 12:00 θα γίνει επίσκεψη στον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, όπως και στους συμβούλους του κ. Μάριεττα Παπάβασιλείου, κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και κ. Νίκο Νικολή.
• Στις 13:00 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο “Kresten Royal” και στις 17:45 θα ξεκινήσει ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαιμάχους Διαγόρα-Ρόδου και παλαιμάχους ποδοσφαιριστές που κατάγονται από το νησί της Χάλκης.
• Στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου μας αθλητικού κέντρου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου στην Παστίδα, παρουσία του μητροπολίτη Ρόδου Κυρίλλου».

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ