Στην περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του, προχώρησε ο Άρης Αρχαγγέλου. Οι «κιτρινόμαυροι» του Στάθη Φαρμακίδη συμφώνησαν με τον 24χρονο μέσο Μανώλη Κολιού που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Άγιο Γεώργιο Μαλώνας.
Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στους Αρχαγγελίτες για να τους βοηθήσει ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Άρη και στο παρελθόν.
Ο Κολιού έχει ξεκινήσει την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία από τους «κιτρινόμαυρους», καθώς ήταν ενεργό μέλος του έμψυχου δυναμικού στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας από τους Αρχαγγελίτες το 2011, σε ηλικία 17 ετών.
Το μόνο που απομένει για να επισημοποιηθεί η μετεγγραφή του είναι η επίσημη ανακοίνωση από τον σύλλογο.
Πάντως η απόκτηση του Μανώλη Κολιού ενδεχομένως να μην είναι η τελευταία για τους «κιτρινόμαυρους». Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», οι Αρχαγγελίτες βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ακόμα έναν ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και την περασμένη σεζόν φόρεσε την φανέλα ομάδας της Α’ Κατηγορίας που τερμάτισε μέσα στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα.
Το ενδεχόμενο της απόκτησής του από τον Άρη θα προκαλέσει αίσθηση, με τις εξελίξεις στην περίπτωσή του να αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ