Ειδήσεις

Μέχρι και την Τετάρτη η τραπεζική αργία

Παρατείνεται μέχρι και την Τετάρτη η τραπεζική αργία στο χρηματοπιστωτικό σύστημα της χώρας, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Mega, ενώ όσον αφορά το όριο ανάληψης από τα ΑΤΜ, αυτό θα παραμείνει στα 60 ευρώ.

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν το ποσό των 120 ευρώ θα μπορούν να πάρουν για τις επόμενες δύο ημέρες μόνον όσοι συνταξιούχοι δεν το έλαβαν τις τελευταίες ημέρες.

Ήδη στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχει ξεκινήσει η νέα σύσκεψη των εκπροσώπων των διοικήσεων των τραπεζών, υπό την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Λούκα Κατσέλη, και με τη συμμετοχή του υπουργού αναπληρωτή Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα. Αντικείμενο θα είναι η επανεξέταση της κατάστασης στο ελληνικό πιστωτικό σύστημα και στη συνέχεια αναμένεται η έκδοση της νέας Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου