Αθλητικά

«Πωλητήριο» στην ΠΑΕ Διαγόρας κι επισήμως!

Κρίσιμες είναι οι μέρες μέχρι το τέλος Ιουνίου για την ΠΑΕ Διαγόρας, η οποία αναζητά κι επισήμως αγοραστή! Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγη ώρα, οι σημερινοί ιδιοκτήτες της εταιρείας αποφάσισαν να απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει την πλειοψηφία των μετοχών, πάντα με την προϋπόθεση πως οι όποιες προτάσεις θα κατατεθούν εγγράφως, θα είναι φερέγγυες και ικανές να διασφαλίσουν το μέλλον της ΠΑΕ. Αναλυτικά:
«Μετά από απόφαση των ιδιοκτητών της, η ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή αξιόπιστων προτάσεων από φερέγγυους ενδιαφερόμενους, για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Θα πρέπει να υποβληθεί εγγράφως, έως την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022. Είναι αυτονόητο ότι ανούσιες προτάσεις, οι οποίες θα αποσκοπούν στην αυτοπροβολή και δεν θα εγγυώνται την οικονομική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της ομάδας μας, είναι εξ ορισμού απορριπτέες.
Πρόκειται για ανοιχτή πρόταση προς όλους όσους αγαπούν τον Διαγόρα και έχουν την οικονομική επιφάνεια και δυνατότητα να υπερασπιστούν την υπόσταση και την ιστορία του να το κάνουν».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου