Αθλητικά

Οι διατάξεις για τα τοπικά πρωταθλήματα ποδηλασίας

Τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή και τη συνδιοργάνωση των Τοπικών Πρωταθλημάτων ποδηλασίας από τις Τοπικές Επιτροπές/Ενώσεις και τα Σωματεία, ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και καθώς έχει πλέον καταρτιστεί το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς. Αναλυτικά:

  1. Το σωματείο θα αποστέλλει σε εύλογο χρόνο τουλάχιστον τριάντα (30) ημέρες πριν την ημερομηνία της διοργάνωσης, σχετική επιστολή ενδιαφέροντος της ανάληψης της συνδιοργάνωσης, όπου θα περιγράφει αναλυτικά και αριθμημένα τις προτάσεις – παροχές – διευκολύνσεις, που θα κάνει προς τις Τοπικές Επιτροπές/Ενώσεις, ως συνδιοργανωτής.
  2. Το Δ.Σ. της Τοπικής Επιτροπής/Ένωσης αφού συνεδριάσει, θα λαμβάνει απόφαση αποδοχής της συνδιοργάνωσης, η οποία θα γίνεται γνωστή (με σχετική αλληλογραφία) στην Ε.Ο. Ποδηλασίας, στα σωματεία – μέλη της εκάστοτε Τοπικής Επιτροπής/Ένωσης (πχ. ότι το XXXX Τοπικό Πρωτάθλημα είναι συνδιοργάνωση με τον ΧΧΧΧ σωματείο), καθώς επίσης και στο ενδιαφερόμενο σωματείο (ότι αποδέχεται την υποστήριξη για την διεξαγωγή του Τοπικού Πρωταθλήματος
  3. Κατά την προετοιμασία (συγγραφή, έκδοση) της προκήρυξης των αγώνων, η Τοπική Επιτροπή/Ένωση θα αποστέλλει προς στην Τεχνική Επιτροπή της Ε.Ο.Π. προς έκδοση άδειας αγώνα εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών, φάκελο με τα παρακάτω:

3.1. Τον Τεχνικό Οδηγό των αγώνων, (όπου θα αναφέρεται ότι η διοργάνωση αποτελεί συνδιοργάνωση με το ΧΧΧΧ σωματείο – μέλος της).

3.2. Την επιστολή του σωματείου – μέλους, με τις προτάσεις – παροχές – διευκολύνσεις, ως προς την διεξαγωγή των αγώνων,

3.3. Την επιστολή της Τοπικής Επιτροπής – Ένωσης, με την απόφαση του Δ.Σ. αυτής, περί αποδοχής της συνδιοργάνωσης.

3.4. Το όνομα και στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου της διοργάνωσης από πλευράς συνδιοργανωτή σωματείου.

  1. Κατά την διάρκεια της σύνταξης των φύλλων αγώνα, θα αναγράφεται ως διοργανωτής, πλέον της Τοπικής Επιτροπής/Ένωσης και το Σωματείο, που συνδιοργώνει τους αγώνες.
  2. Η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Ο.Π. αφού εξετάζει το φάκελο, με εστίαση στην ποιότητα και ποσότητα των παροχών – διευκολύνσεων, καθώς και αν υπάρχει πληρότητα του φακέλου ως προς τα απαιτούμενα έγγραφα, και έχουν τηρηθεί οι χρονικές προθεσμίες, θα προχωρά σε έκδοση της άδειας του αγώνα, με συνδιοργανωτές την εκάστοτε Τοπική Επιτροπή/Ένωση και το σωματείο που συνδιοργανώνει. Η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Ο.Π. διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει την συνδιοργάνωση εφόσον ο φάκελος δεν είναι πλήρης ή οι παροχές είναι ελάχιστες και/ή δεν κρίνονται ικανοποιητικές για έναν αγώνα Τοπικού Πρωταθλήματος.
  3. Η Τεχνική Επιτροπή της Ε.Ο.Π. διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδώσει την αντίστοιχη βαθμολογία, εφόσον η έκθεση του Αλυτάρχη των αγώνων, δεν αναφέρει τις συμφωνημένες παροχές, ως προς την συνδιοργάνωση Τοπικής Επιτροπής/Ένωσης και σωματείου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου