Αθλητικά

Ξανά στις προπονήσεις ο ΓΑΟ TKD Κολοσσός

Ο ΓΑΟ TAE KWON DO Κολοσσός Ρόδου επιστρέφει στην κανονική λειτουργία του και στις προπονήσεις, τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες και τον περιορισμό όσον αφορά τις αποστάσεις των αθλητών, δημιουργώντας ολιγομελή τμήματα, σύμφωνα και με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οι αθλητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6951802460 για περισσότερες διευκρινίσεις σχετικά με το νέο πρόγραμμα της σχολής και τα τμήματα που θα δημιουργηθούν. Μάλιστα, ο ΓΑΟ Κολοσσός εξέδωσε και ειδικές οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται οι προπονήσεις:

-Θα προηγηθεί σε όλους τους χώρους απολύμανση.

-Θα υπάρχουν σε εμφανή σημεία συσκευασίες αντισηπτικού διαλύματος.

-Οι αθλητές εισερχόμενοι στις εγκαταστάσεις του σωματείου θα φορούν ειδικά υποδήματα προπόνησης καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, επίσης θα έρχονται ενδεδυμένοι με την φόρμα του αθλήματος (dobok) και θα φέρουν μαζί τους τον ατομικό τους προστατευτικό εξοπλισμό καθώς και τα δικά τους μπουκαλάκια νερού.

-Πριν και μετά από κάθε προπόνηση θα αερίζονται επιμελώς όλες οι αίθουσες καθώς και θα απολυμαίνεται ο σταθερός υλικοτεχνικός εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε.

-Δεν θα λειτουργούν τα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων του σωματείου και θα αποφεύγονται οι τουαλέτες.

-Οι προπονήσεις θα γίνονται χωρίς την παρουσία κοινού. Αποφυγή συνωστισμού στην είσοδο με αυστηρή τήρηση προγραμματισμένου προγράμματος προπόνησης.

-Οριοθέτηση του χώρου κίνησης των αθλητών για την σωστή τήρηση των αποστάσεων.
Όλοι οι αθλητές και προπονητές θα πρέπει να προσκομίσουν την ιατρική βεβαίωση (έντυπο της Γ.Γ.Α.) η οποία είναι απαραίτητη για την είσοδο στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

-Σε όλους τους χώρους της αθλητικής εγκατάστασης του σωματείου θα είναι αναρτημένα, σε εμφανή σημεία, οι υγειονομικοί δεκάλογοι της Γ.Γ.Α.

-Οι προπονητές θα τηρούν πιστά το παρουσιολόγιο και συγχρόνως τον κατάλογο εισερχομένων — εξερχομένων στην εγκατάσταση για ενδεχόμενο ιχνηλάτησης επαφών λόγω covid-] 9 (έντυπα Γ.Γ.Α.).

-Οι αθλητές δεν Θα προσέρχονται σε προπόνηση και θα ενημερώνουν τον προπονητή, σε περίπτωση πυρετού, σύμπτωμα κόπωσης, δύσπνοιας ή βήχα, μυαλγίας, διάρροιας, πονόλαιμου ή αοσμίας (απώλεια όσφρησης). Σε οποιοδήποτε από αυτά τα συμπτώματα ο αθλητής — τρια παραμένει στο σπίτι. O προπονητής αμέσως ενημερώνει τον ιατρικό υπεύθυνο, o οποίος θα ενημερώνει την ΕΛ.Ο.Τ. και τον ΕΟΔΥ για οδηγίες ενεργειών. Το ίδιο θα ισχύει και για τους προπονητές.

-Θα υπάρχει πιστή τήρηση του παρόντος Υγειονομικού πρωτοκόλλου και των οδηγιών ασφαλούς άσκησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου