Τοπικές Ειδήσεις

Συνάτηση μελών του ΔΣ του Σωματείου Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης Ρόδου με τον αντιδήμαρχο της Μεσαιωνικής Πόλης

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν μέλη του ΔΣ του Σωματείου των Καταστηματαρχών της Μεσαιωνικής Πόλης της Ρόδου, στις 3 Μάϊου, στο δημαρχιακό μέγαρο, όπου και συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο της Μεσαιωνικής Πόλης Τερη Χατζηιωαννου ώστε να ενημερωθούν πάνω σε τρέχοντα θέματα και να καταθέσουν τους πρώτους προβληματισμούς τους.

Τα θέματα γύρω από τα οποία επικεντρώθηκε η συζήτηση ήταν η Σύμβαση της Μεσαιωνικής Πόλης, η έλλειψη χώρων στάθμευσης για τους επισκέπτες, αλλά και τους επιχειρηματίες και το θέμα της φύλαξης της παλιάς πόλης με πάγιο αίτημα του σωματείου την δημιουργία ΑΤ εντός των τειχών που θα λειτουργεί τουλάχιστον τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ο αντιδήμαρχος απάντησε πρόθυμα σε όλες τις ερωτήσεις ακόμα και σε αυτές που θεώρησε ότι είναι αναρμόδιος.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος, Δοντάς Βασίλης, ο Αντιπρόεδρος, Μισσίκος Μιχάλης, ο Γραμματέας, Ζαϊρης Θέμης, ο Ταμίας Καραμαρίας Νίκος, η Υπεύθυνη Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων, Μαρια Αγγελου και ο Καρακατσάνης Βασίλης.

Εκ μέρους του ΔΣ

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου