Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η εγγραφή νέων μελών, αλλά και η επανεγγραφή των παλιών με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας και πλαισίωσε μαζικά την βάση του κόμματος.

Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι το μόνο βαθιά, πλατιά, λαϊκό, μαζικό Κόμμα που υπάρχει στη χώρα. 

Τούτο αναμένεται να αποδειχθεί στην πράξη και την προσεχή Κυριακή, οπότε εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιστές της παράταξης θα προσέλθουν με ενθουσιασμό στις κάλπες προκειμένου να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στις εσωκομματικές εκλογές.

Οι εκλογές της 13ης Μαΐου αποτελούν την απαρχή για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται, θέτοντας το κόμμα σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα εν όψει των εθνικών εκλογών που μπορεί να γίνουν ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ο πολιτικός χρόνος του κ. Τσίπρα έχει τελειώσει. Είναι ένας πρωθυπουργός που κουράστηκε και κούρασε. Όσο πιο πολύ μένει στην εξουσία, τόσο μεγαλώνει και η ζημιά που κάνει.

Οι πολίτες έχουν κουραστεί κι αυτοί από τον ΣΥΡΙΖΑ και αισθάνονται προδομένοι. Δεν θα τον καταδικάσουν όμως απλώς και μόνον επειδή δεν θέλουν να του δώσουν άλλη μία ευκαιρία, αλλά επειδή πρωτίστως οι πολίτες εμπιστεύονται τη Νέα Δημοκρατία!

Αυτό το αίσθημα εμπιστοσύνης των πολιτών καλούνται να εμπεδώσουν, κατά κύριο λόγο, τα εκλεγμένα μέλη των οργάνων της ΝΔ με τους αγώνες τους.

Αλλά κι ο απλός πολίτης, που βρίσκεται κοντά στο κόμμα, μπορεί να συνεισφέρει με τις δικές του δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.Τούτο μπορεί να το επιτύχει δίνοντας τους προσωπικούς του αγώνες κατά την επαφή με άλλα άτομα στους χώρους κοινωνικής συναναστροφής, στο διαδίκτυο και αλλού. Πολύ πρόσφορο μέσο όμως για να βοηθήσει περισσότερο στην διάδοση του μηνύματος της ΝΔ είναι η παρουσία του στις εκλογές της Κυριακής , όπου θα μπορεί να επιλέξει ο ίδιος τα καλύτερα στελέχη που θα τον εκπροσωπήσουν και με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στην διαμόρφωση των επιτροπών του κόμματος.
Καλώ συνεπώς τους έχοντες δικαίωμα ψήφου να προσέλθουν με χαρά στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές και να συνδιαμορφώσουν τη Νέα Δημοκρατία, η οποία σύντομα θα αναλάβει την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι δική σου.

Διαμόρφωσέ την!


Κωνσταντίνος Γλεντής
Τομεάρχης Υγείας ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ