«Φύλακα Αγγελο» είχαν χθες δύο στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού κι ένας 23χρονος Ροδίτης, που ενεπλάκησαν σε ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα στην συμβολή της οδού Κωνσταντινουπόλεως και την λεωφόρο Ρόδου – Λίνδου, στο Ροδίνι.
Την 10:50 ώρα το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης βυτιοφόρο όχημα του Πολεμικού Ναυτικού, που μετέφερε καύσιμα (πετρέλαιο) με κατεύθυνση από την οδό Κωνσταντινουπόλεως (Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου) προς την Εθνική Οδό, από βλάβη, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις στο σύστημα τροχοπέδησης, έχασε τον έλεγχο (ο 25χρονος οδηγός φέρεται να έκανε χρήση του χειρόφρενου), έπεσε σε κολώνα φωτισμού και φωτεινής σηματοδότησης, χτύπησε 3 σταθμευμένα οχήματα σε ένα εκ των οποίων βρισκόταν ο 23χρονος οδηγός και σε τσιμεντένια περίφραξη και ανετράπη (ντεραπάρισε). Από το βυτιοφόρο διέρρευσε πετρέλαιο στον δρόμο και προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον καθαρισμό του δρόμου και αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου, που ρύθμισαν εκτάκτως την κυκλοφορία, με προσωρινή εκτροπή της ροής των οχημάτων στο πάρκο του Ροδινιού.
Ο 25χρονος ναύτης που οδηγούσε το βυτιοφόρο δεν υπέστη τραύματα, ενώ ελαφρώς τραυματίστηκε ο 21χρονος συνεπιβάτης του αλλά και ο 23χρονος οδηγός επιβατικού αυτοκινήτου, που ήταν σταθμευμένο.
Το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου διενεργεί προανάκριση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ