Αθλητικά

«Υποψήφιοι» για άνοδο, απλά για να χαρούν τα παιχνίδι

Τις αποφάσεις της ΕΠΟ αλλά και της πολιτείας, σε σχέση με το μέλλον του φετινού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, περιμένουν στην ΕΠΣΔ, προκειμένου στη συνέχεια να αποσαφηνιστεί αν θα ζητηθεί από τις ποδοσφαιρικές Ενώσεις της χώρας να δηλώσουν στην Ομοσπονδία τις πρωταθλήτριές τους.
Παρότι πολλές περιοχές της χώρας βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο» του επιδημιολογικού χάρτη, το σενάριο της διεξαγωγής έστω και λίγων αγώνων σε τοπικό επίπεδο, προς το τέλος της άνοιξης, παραμένει στο τραπέζι, πάντα εφόσον το ενδιαφέρον τους να αγωνιστούν του χρόνου στη Γ’ Εθνική κατηγορία δηλώσουν περισσότερες της μία ομάδες.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η προοπτική της επιστροφής στο γήπεδο, έστω κι αν αφορά τη συμμετοχή σε μικρό αριθμό παιχνιδιών, προκάλεσε το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, οι οποίες στην πραγματικότητα δεν επιθυμούν να διεκδικήσουν την άνοδό τους (άλλωστε, ελάχιστες έχουν τις δυνάμεις να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός εθνικού πρωταθλήματος) και το μόνο που θέλουν, είναι να χαρούν την αγωνιστική δράση.
Παρότι είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ανοίξει η όποια ουσιαστική συζήτηση, καθώς το πλαίσιο συνεχίζει να απουσιάζει, η Ένωση δείχνει να είναι ενήμερη και μία από τις μελλοντικές λύσεις, στις οποίες προσανατολίζονται οι παράγοντές της και πάντα υπό την προϋπόθεση πως θα το επιτρέψουν οι συνθήκες, είναι η διοργάνωση διπλών αγώνων πρόκρισης ανάμεσα σε όσους δηλώσουν συμμετοχή, στα πρότυπα του κυπέλλου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου