Διπλός ποδηλατικός αγώνας δρόμου διοργανώνεται από τον KAO Φιλίνος με τη βοήθεια του ΔΟΠΑΒΣ του δήμου Κω, στο νησί της Κω.

Το Σάββατο 10/3 στις 15.00 θα γίνει αγώνας TIME TRIAL στην πόλη της Κω (ΑΠΟΠΛΟΥΣ CLUB) (γραμματεία στις 14.00 στο APOPLUS) έως Θερμά και επιστροφή 18 χλμ (εκκίνηση με σειρά αντίστροφη από τη βαθμολογία.

Ο τελευταίος της βαθμολογίας ξεκινάει πρώτος και ανά κατηγορία. Την Κυριακή 11/3 στις 09.00 στο Γιαννιώτικο θα δοθεί το ραντεβού της γραμματείας και στις 9.30 η εκκίνηση για αγώνα 100 χλμ από Κω, Ζηπάρι, Ζιά, Πυλί, λατομείο, πόρτες, Ζηπάρι (ο κύκλος αυτός θα γίνει 3 φορές εκτός της κατηγορίας γυναικών που θα γίνει μία φορά. Τερματισμός στη Τράπεζα Πειραιώς. Θα υπάρχει «πόρτα» στο 40% του πρώτου στο Ζηπάρι. Ο αγώνας είναι ΟPEN, τοπικός και φιλικός. Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους του νησιού και αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ποδηλασίας. Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση του αγώνα ως θεσμό για την περιοχή.

Η απονομή θα γίνει στη πλατεία Κονίτσης στο DEPRESSO CAFE γύρω στις 14.00.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ: Γυναικών, Ανδρών18-29 30-39, 40-49 50-50+

Κάθε κατηγορία δε μπορεί να έχει λιγότερες από 3 συμμετοχές. Σε αντίθετη περίπτωση θα μεταφέρονται οι συμμετοχές στην επόμενη κατηγορία εκτός από την 50+ που θα μεταφέρεται στη προηγούμενη. Για τον υπολογισμό της ηλικίας υπολογίζεται το έτος γέννησης αφαιρούμενο από το τρέχον έτος. Όχι ο μήνας

ΠΟΛΗ: Κως

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 10/3/18 15.00 και Κυριακή 11/3/2018 και ώρα 09:00 πμ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: Σάββατο 18 χιλιόμετρα, Κυριακή 100 χιλιόμετρα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι. Η διοργανώτρια ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού οποιουδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, με οποιαδήποτε ιδιότητα. Υποχρεωτική η χρήση κράνους

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν κατατεθεί ΑΥΣΤΗΡΩΣ και υποχρεωτικά μέχρι τις 7/3/18 ώρα 20:00 μμ. Προκειμένου να ετοιμαστούν τα σχετικά κύπελλα και μετάλλια

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ- ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ: Στην Γραμματεία από 9.00 π.μ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Σε σταθερό σημείο θα υπάρχει σταθμός τεχνικού service με εξειδικευμένο προσωπικό από την εταιρεία του κ.Σερνικού.

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ: Ασθενοφόρο και διασώστες, θα βρίσκονται στη διαδρομή του αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη , αποφασίζει επί τόπου η οργανώτρια

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο ,κάθε κατηγορίας, θα απονεμηθεί κύπελλο, στους υπόλοιπους μετάλλιο. Υποχρεωτική η παρουσία των αθλητών στις απονομές για να παραλάβουν τα κύπελλα και τα μετάλλια .

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ : Απαγορεύεται με ποινή αποκλεισμού η ρύπανση της περιοχής του αγώνα με μπουκάλια νερό ή συσκευασίες από μπάρες ή gel.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: Οι αθλητές επιτρέπουν τη φωτογράφησή τους και τη δημοσίευση των φωτογραφιών στον τύπο και τα ΜΜΕ

* Οι ποδηλάτες της Κω διοργανώνουν ποδηλατοβόλτα το Σάββατο στις 13:30 για να μπορέσουν να μαζέψουν χρήματα από τους συμμετέχοντες για τις ανάγκες του μικρού Λευτεράκη Φιοραβάντη και ελπίζουν στη παρουσία μικρών και μεγάλων για να μαζέψουν όσο γίνεται πιο μεγάλο ποσό. Εκκίνηση και τερματισμός στο «ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΑΦΛΑ» όπου και θα ενισχύσουμε τον κουμπαρά που ήδη υπάρχει εκεί για το Λευτεράκη. Η διαδρομή θα είναι μικρή και εύκολη για όλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ