Αθλητικά

Ιππική αντοχή: Σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του ΚΕΙΡ

Για πρώτη φορά στο νησί μας διεξάγεται σεμινάριο ιππικής αντοχής Εθνικών Ομάδων.
Το σεμινάριο ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου και εισηγητής είναι ο διακεκριμένος εκπαιδευτής Romain Laporte από την Γαλλία.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας αναφέρονται τα εξής:
«Ξεκίνησε τη Δευτέρα και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου το πρώτο σεμινάριο Ιππικής Αντοχής Εθνικών Ομάδων στη Ρόδο.
Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ιππασίας Ρόδου φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις του το πρώτο σεμινάριο που είναι επιχορηγούμενο από το FEI Solidarity και εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο διακεκριμένος εκπαιδευτής και ιππέας, Γάλλος Romain Laporte.
Συμμετέχουν 10 αθλητές της ιππικής αντοχής».
Τέλος, να σημειώσουμε οι αθλητές και οι αθλήτριες που συμμετέχουν στο σεμινάριο είναι οι ακόλουθοι: Σαλονικιός Παντελής, Μανώλης Μαχραμάς, Στέλλα Παπανικολάου, Κατερίνα Μαλλιάκη, Δημήτρης Χατζηαντώνης, Σερένα Πλατή, Δημήτρης Παππούλης, Σαλήχ Καλαφάτ, Φωτεινή Καραγιάννη, Έμμα Γιακουμάκη και Μάρθα Περίδη.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου