Ειδήσεις

Ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο

Την 04-10-2018 το πρωί εντοπίσθηκαν στη Ρόδο, -25- αλλοδαποί (-12- άνδρες και -6- γυναίκα που συνόδευαν -7- παιδιά) οι οποίοι εισήλθαν παράνομα στην στην χώρα (Κρεμαστή Ρόδου) προερχόμενοι από τα τουρκικά παράλια. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης.
Την 04-10-2018 το πρωί συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 36χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δωδεκανήσου με ποινή φυλάκισης -4- ετών, για ληστεία από κοινού, απλή συνέργεια, πρόκληση στη τέλεση κακουργήματος, παράνομη οπλοφορία – οπλοκατοχή και απειλή, πράξεις που έγιναν στη Ρόδο το 2008.
Συνελήφθησαν στη Ρόδο:

α) Την 04-10-2018 το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, 42χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -6- ναρκωτικά δισκία

β) την 05-10-2018 πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, 21χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου