Ειδήσεις

Πολυμελής αντιπροσωπεία της «Fraport» βρέθηκε το Σάββατο στη Ρόδο

Αντιπροσωπεία της «Fraport» βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στη Ρόδο.
20 άτομα, 18 Γερμανοί -μεταξύ των οποίων και ο υπουργός Οικονομικών του κρατιδίου της Έσσης κ. Karl Heinz- και δύο Έλληνες, επισκέφθηκαν τους χώρους του αεροδρομίου, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Σημειώνεται ότι η εταιρία «Fraport» είναι μισή κρατική και μισή εισηγμένη στο Χρηματιστήριο.
Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε και τον δήμαρχο Ροδίων κ. Φώτη Χατζηδιάκο, σε μια προσπάθεια να οικοδομηθεί ένα καλό κλίμα συνεργασίας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ζήτησαν να ενημερωθούν για το πως αντιμετωπίζει η τοπική κοινωνία την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου και δεσμεύθηκαν να εξετάσουν τις προτάσεις του δημάρχου για κατάργηση των τελών των αεροσκαφών, προκειμένου ν’ αυξηθεί ο τουρισμός, για διασφάλιση των εργασιακών δικαιωμάτων και για την καθιέρωση του κριτηρίου εντοπιότητας στις προσλήψεις.
«Ήρθαν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα και κατέγραψαν τις απόψεις μας», δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Ρόδου ο δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου