ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Εκθέσεις GRECKA & GREKLAND PANORAMA σε Ρόδο και Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
78

Η North Events διορ­γα­νω­τής των μο­να­δι­κών απο­κλει­στι­κών εκ­θέ­σε­ων για την Ελ­λά­δα στην Πο­λω­νία και την Σου­η­δία ξε­κί­νη­σε την πε­ριο­δεία ενη­μέ­ρω­σης σε του­ρι­στι­κούς προ­ο­ρι­σμούς της χώρας με πρώτη στάση την Κρήτη.

Οι προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νες πα­ρου­σιά­σεις για την Κρήτη πε­ρι­λαμ­βά­νουν:

• 6 Οκτω­βρί­ου στα Χανιά,

• 7 Οκτω­βρί­ου στο Ρέ­θυ­μνο,

• 9 Οκτω­βρί­ου στο Ηρά­κλειο,

Επό­με­νες προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νες πα­ρου­σιά­σεις πε­ρι­λαμ­βά­νουν την Ρόδο, την Κω, την Πε­λο­πόν­νη­σο και την Χαλ­κι­δι­κή. Οι εκ­θέ­σεις GRECKA PANORAMA και GREKLAND PANORAMA τε­λούν υπό την αι­γί­δα του Υπουρ­γεί­ου Του­ρι­σμού, της Πρε­σβεί­ας της Ελ­λά­δος στην Βαρ­σο­βία, του ΕΟΤ, του ΣΕΤΕ, του ΞΕΕ, της ΠΟΞ, της ΗΑΤΤΑ, της PZOT – Ένωση Του­ρι­στι­κών Γρα­φεί­ων Πο­λω­νί­ας, του Συν­δέ­σμου Ελ­λή­νων Επι­χει­ρη­μα­τιών Πο­λω­νί­ας “ΕΡΜΗΣ” και του Ελ­λη­νο-Σου­η­δι­κού Επι­με­λη­τη­ρί­ου. Ήδη, του­ρι­στι­κές επι­χει­ρή­σεις και φο­ρείς προ­ο­ρι­σμών από πολ­λές πε­ριο­χές της χώρας έχουν εκ­δη­λώ­σει εν­δια­φέ­ρον για την GRECKA PANORAMA και έχουν σπεύ­σει να εξα­σφα­λί­σουν τη συμ­με­το­χή τους. Αντί­στοι­χα με­γά­λο εν­δια­φέ­ρον δεί­χνει η του­ρι­στι­κή αγορά για την 3η κατά σειρά απο­κλει­στι­κή έκ­θε­ση για την Ελ­λά­δα στην Στοκ­χόλ­μη, στην καρ­διά της Σκαν­δι­να­βί­ας, GREKLAND PANORAMA τον Φε­βρουά­ριο 2016, 12-14, που θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί στο εκ­θε­σια­κό κέ­ντρο Ericsson Globe.

Πηγή: ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥ­ΡΙ­ΣΜΟΣ:

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.