Με το ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της επιστρέφει η Εθνική Ομάδα Ιππικής Αντοχής από το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 3 & 4 Οκτωβρίου 2015 στο Shumen της Βουλγαρίας, στην αποστολή της οποίας βρίσκονταν και οι Παντελής Σαλονικιός και Μαρία Χατζηβασιλείου της Ιππικής Σχολής Ιαλυσού, που συνεισέφεραν τα μέγιστα στην επιτυχία της.

Για την δεύτερη θέση της Ελληνικής Ομάδας μέτρησαν τα αποτελέσματα στη διαδρομή των 90 χλμ. των αθλητών και ίππων: Μαρία–Θέμις Χατζηβασιλείου & Georgina, Σωτήρη Πατσιούρα & Koheilan XIII 16 Salamon P, Παντελή Σαλονικιού & Amir, ενώ έλαβαν μέρος και οι αθλήτριες Αρετή – Άννα Βενιζέλου & Ase Myandour και Έφη Κουτσάφτη & Melini.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα της Βουλγαρίας και το χάλκινο της Ρουμανίας. Στο ατομικό, επικράτησε ξανά η περσινή Πρωταθλήτρια Βαλκανίων Arianna Ilic με τον ίππο Natalos από την Σερβία, ενώ στην δεύτερη και τρίτη θέση κατετάγησαν αντίστοιχα οι Βούλγαροι αθλητές Denis Furtansky & Magnesia και Zaninna Ivanova & Zapeta. Στο Πρωτάθλημα έλαβαν μέρος αθλητές και άλογα από τις χώρες Βουλγαρία, Ελλάδα, Ρουμανία, Σερβία και Τουρκία.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ