Αθλητικά

Η συνεδρίαση της Τ.Ε. Ε.Ο.ΠΕ. Δωδεκανήσου

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή η τακτική συνεδρίαση της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, η οποία ασχολήθηκε με τα εξής θέματα:

  1. Τουρνουά Φιλίας
  2. Ειδικές Προκηρύξεις Πρωταθλημάτων
  3. Προσδιορισμός συνάντησης με τους Διαιτητές Βόλεϊ
  4. Κληρώσεις Πρωταθλημάτων και οριστικές δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στα Πρωταθλήματα Δωδεκανήσου
  5. Ενέργειες και δράσεις για το Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα

Για το Τουρνουά Φιλίας  διαχωρίστηκαν οι αρμοδιότητες ανάμεσα στα μέλη του ώστε να είχαν καλύτερη, ουσιαστικότερη και λειτουργικότερη οργάνωση στην διοργάνωση του τουρνουά. Αποφασίστηκε ότι για τους συντελεστές αυτού του τουρνουά, αφού προκαταβολικά η Τ.Ε. τους ευχαρίστησε προκαταβολικά, να υπάρξει ιδιαίτερη μνεία μετά το πέρας αυτού.

Για το θέμα των Προκηρύξεων και τα συστήματα διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων, αποφασίστηκε, για το Πρωτάθλημα Γυναικών να γίνει Πρωτάθλημα δυο γύρων και στο τέλος play off, ενώ για τα Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα, να γίνει πρωτάθλημα δυο γύρων και ανάδειξη των πρωταθλητών με βαθμολογία. Για το Ανδρικό πρωτάθλημα δεν πάρθηκε οριστική απόφαση. Στις προθέσεις τις Τοπικής Επιτροπής είναι να γίνει ένα πρωτάθλημα δυο γύρων και στο τέλος αγώνες final four, κάτι το οποίο δεν έχει ξαναγίνει στο τοπικό βόλεϊ. Με τον τρόπο αυτό η Τ.Ε. θέλει να δώσει μια άλλη ενδιαφέρουσα και καινοτόμο ομορφιά στο άθλημα.

Επίσης οριστικοποιήθηκε ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα υποβολής δηλώσεων στα Πρωταθλήματα και κατά πάσα πιθανότητα την επόμενη εβδομάδα (12-16 /10) θα γίνει η κλήρωση όλων τον πρωταθλημάτων και του κυπέλλου. Θα προηγηθεί ανακοίνωση καθώς και προσκλήσεις για τις κληρώσεις.

Τέλος αποφασίστηκε να γίνει συνάντηση της Επιτροπής Ανάπτυξης με τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό Προπονητή Μιχάλη Τσιμισίρη ώστε να καθοριστούν οι δράσεις, για τις συγκεντρωτικές επίλεκτων, καθώς και τα τουρνουά μίνι βόλεϊ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου