Με χαμόγελα αισιοδοξίας ξεκίνησε η νέα σεζόν για το Ροδίων Άθλησις… Το βράδυ της Δευτέρας ο νέος προπονητής της ομάδας Αριστοτέλης Χατζηφούντας περίμενε τους παίκτες του στο «Ροδίων Παιδεία» για το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Το Ροδίων Άθλησις ενισχύθηκε σημαντικά και αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον όμιλο Ρόδου της Α’ Κατηγορίας. Στο προχθεσινό ραντεβού έδωσαν το «παρών» σχεδόν όλοι οι παίκτες και οι αθλητές (νέοι και έμπειροι) άκουσαν τις πρώτες οδηγίες του προπονητή Αριστοτέλη Χατζηφούντα για την περίοδο της προετοιμασίας. Μοναδικός απών ήταν ο Γιάννης Λουκής, ο οποίος θα ξεκινήσει τις προπονήσεις από την επόμενη εβδομάδα, αφού πήρε άδεια από τον προπονητή του.
Ο στόχος του Ροδίων Άθλησις τη φετινή σεζόν είναι η πρόκριση στο φάιναλ-φορ της Α’ Κατηγορίας, κάτι που μοιάζει αρκετά εφικτό, αφού ο όμιλος Ρόδου φέτος θα είναι εξαιρετικά αδύναμος και η μεγάλη «μάχη» θα γίνει στον όμιλο νήσων και συγκεκριμένα στην Κω. Ο Ηρακλής 2000, ο Αίολος Κεφάλου, η Α.Ε. Δικαίου και ο Φοίβος Κω θα διεκδικήσουν τα δύο από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στο φάιναλ-φορ, με τις κωακές ομάδες φέτος να έχουν πολλές πιθανότητες να κατακτήσουν τον τίτλο.
Το Ροδίων Άθλησις θα κάνει προπονήσεις σε καθημερινή βάση, προκειμένου να ετοιμαστεί κατάλληλα για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας και ευελπιστεί ότι θα τερματίσει πρώτο στον όμιλο Ρόδου, έχοντας και την εμπειρία των αδερφών Κούρου, του Στάθη Νεραντζάκη, του Νίκου Ηλιού, του Γιάννη Λουκή και του Γιώργου Συμιακού. Πάντως το ροδίτικο σωματείο θέλει δίπλα στους πιο έμπειρους παίκτες να χρησιμοποιήσει και τους νεαρούς που προέρχονται είτε από τις υποδομές του συλλόγου είτε αποκτήθηκαν το καλοκαίρι στη μετεγγραφική περίοδο.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ