Παρελθόν από τις τάξεις του Κλεόβουλου ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 αποτελεί ο Παναγιώτης Νικηταράς. Οι Λινδιακοί αποδέσμευσαν τον 27χρονο αθλητή, ο οποίος πλέον είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του σταδιοδρομίας.
Από εκεί και πέρα, με αμείωτη ένταση συνεχίστηκε και χθες η προετοιμασία του Κλεόβουλου για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Η προπόνηση διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο της Λίνδου, με τον Δημήτρη Δογιάμα μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας και ασκήσεις ταχυτήτων.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στις τάξεις των Λινδιακών, αφού και ο Λάκης Κακλαμάνος ξεπερνάει σταδιακά τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές μέχρι και την Παρασκευή, καθώς το Σάββατο έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Κλεόβουλου.
Η ομάδα του Δημήτρη Δογιάμα θα αντιμετωπίσει στις 17:00 στο γήπεδο της Λίνδου την ΑΕΡΑ, προκειμένου ο έμπειρος τεχνικός να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του.

Σχολιασμός άρθρου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ