Αθλητικά

Μία παρέα, μία οικογένεια, μία άνοδος!

Ένα όνειρο ετών απέκτησε σάρκα και οστά για την Α.Ε. Δικαίου… Η άνοδος στη Γ’ Εθνική! Η Α.Ε. Δικαίου έγινε η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του κωακού μπάσκετ, που θα παίξει σε εθνικές κατηγορίες, μετά τον Ιπποκράτη και τη νέα σεζόν θα αποτελέσει τη δεύτερη δύναμη και εκπρόσωπο της Δωδεκανήσου μετά τον Κολοσσό. Ένα όνειρο πολλών ετών έγινε πραγματικότητα για ένα σωματείο, που είναι η ΕΠΙΤΟΜΗ της λέξης ομάδας. Και δεν το λέμε τυχαία αυτό… Ξέρετε εσείς πολλές ομάδες, οι αθλητές των οποίων έχουν μεγαλώσει μαζί και έχουν αγωνιστεί για πολλά χρόνια μαζί.. Η απάντηση κατηγορηματικά είναι ΟΧΙ! Η Α.Ε. Δικαίου επί σειρά ετών βασίζεται σε μία παρεϊστικη ομάδα, η οποία έχει «οδηγό» τον εξαιρετικό (και ήρεμη δύναμη) Δημήτρη Τζομάκα, ο οποίος κρατώντας πάντα χαμηλά τη μπάλα, έχει δημιουργήσει ένα άκρως οικογενειακό κλίμα. Η Α.Ε. Δικαίου είναι μία ξεχωριστή ομάδα, μία ξεχωριστή ιστορία… Είναι παρέα (και δεν το λέμε, απλά για αναφορά), οι παίκτες έχουν αποκτήσει συγγενική σχέση μεταξύ τους και όλο αυτό βγαίνει μέσα στο παρκέ. Την πρώτη φορά δεν τα κατάφερε στα μπαράζ, ούτε τη δεύτερη. Αυτή τη φορά πήρε το εισιτήριο από την Τ.Ε. Ε.Ο.Κ. Δωδεκανήσου και θα προετοιμαστεί για να παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ’ Εθνική.
Η Α.Ε. Δικαίου για αρκετά χρόνια έπαιζε στο ανοιχτό γήπεδο του Πυλίου (ναι, μιλάμε για το ανδρικό τμήμα), εκεί έμαθαν μπάσκετ όλοι οι αθλητές της, εκεί ανδρώθηκαν μπασκετικά και εκεί δημιούργησαν αυτές τις σχέσεις, που επεκτείνονται αρκετά έξω από τις αγωνιστικές γραμμές. Αυτή η ομάδα αποτελεί κάτι ξεχωριστό και μπορεί να μην ξέρουμε πως θα τα πάει στη Γ’ Εθνική (αυτό είναι καθαρά θέμα διοίκησης), αλλά το σίγουρο είναι ότι θα ευχαριστηθεί και με το παραπάνω την παρουσία της. Η «μαγιά» υπάρχει, Κώοι αθλητές υπάρχουν πολλοί και με λίγες προσθήκες η Α.Ε. Δικαίου μπορεί να ανταπεξέλθει και με το παραπάνω στο… όνειρο. Όλα αυτά τα χρόνια, η Α.Ε.Δ. κρατούσε χαμηλά τη μπάλα (όχι ότι θα αλλάξει τώρα αυτό), κάνοντας τη δική της προσπάθεια. Ο Δημήτρης Τζομάκας, οι αθλητές του και φυσικά η διοίκηση είναι πάντα εκεί, έτοιμη να κάνουν αυτό που ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ με βάση την παρουσία τους όλα αυτά τα χρόνια. Εκεί θα είναι μαζί τους σίγουρα και ο Γιάννης Μαύρος, ο αδικοχαμένος φίλος των αθλητών της Α.Ε. Δικαίου, ο οποίος από χθες χαμογελάει και τους κλείνει το μάτι από εκεί ψηλά… Σε κάθε παιχνίδι θα είναι νοερά μαζί τους και θα τους δίνει δύναμη…

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου