Ειδήσεις

Αντιδρούν οι κάτοικοι στη Νότια Ρόδο για τη μετάθεση δύο ιατρών

Την έντονη αντίδραση των κατοίκων της Νότιας Ρόδου προκάλεσε η απόφαση της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς Αιγαίου να «μεταφέρει» δύο γιατρούς από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου στη Σύμη και από το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Απολακκιάς στην Χάλκη.
Με δηλώσεις του στην «δ» ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γενναδίου κ. Γιώργος Μανωλάκης ξεκαθάρισε πως συγκαλεί άμεσα συνάντηση με όλους τους προέδρους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων του νησιού προκειμένου να αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους από εδώ και πέρα.
Μαζί με τους προέδρους θα είναι παρόντες και τα μέλη της εθελοντικής Ομάδας Περιφερειακού Ιατρείου Νότιας Ρόδου, που αποτελείται από πολίτες οι οποίοι είναι ευαισθητοποιημένοι στα θέματα υγείας της περιοχής.
«Κάθε χρόνο και ιδιαίτερα τώρα, μέσα στην τουριστική περίοδο, η 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς Αιγαίου, μας παίρνει γιατρούς. Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Γενναδίου εξυπηρετεί περιστατικά των γύρω περιοχών και χωριών ενώ πρόσφατα προέκυψαν έκτακτα περιστατικά με παιδιά που έχρηζαν έκτακτης μεταφοράς γιατί κινδύνευε η υγεία τους. Δεν μπορούμε πλέον να ανεχτούμε άλλο αυτή την κατάσταση. Κινδυνεύουμε όλοι και τα παιδιά μας. Μένουμε με δύο γιατρούς γενικής ιατρικής. Το ίδιο και η Απολακκιά», ανέφερε, ο κ. Μανωλάκης,
Σημειώνεται, ότι η συνάντηση είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί χτες το απόγευμα στο Γεννάδι.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου