ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σπυράκη: Θα διαλύσουμε δομές – Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σπυράκη Μαρία

Τη δή­λω­ση της ευ­ρω­βου­λευ­τή της ΝΔ Μα­ρί­ας Σπυ­ρά­κη, η οποία σε συ­νέ­ντευ­ξή της στην τη­λε­ό­ρα­ση του ΣΚΑΪ υπο­στή­ρι­ξε ότι «θα δια­λύ­σου­με δομές» σχο­λιά­ζει με ανα­κοί­νω­σή του ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ.

Ερω­τη­θεί­σα για το πλάνο της ΝΔ η κ. Σπυ­ρά­κη ση­μεί­ω­σε: «Θα είναι χα­μη­λό­τε­ροι φο­ρο­λο­γι­κοί συ­ντε­λε­στές, λι­γό­τε­ρο σπά­τα­λο κρά­τος» και πρό­σθε­σε: «Θα δια­λύ­σου­με δομές. Οι δομές έχουν λει­τουρ­γι­κά έξοδα και πολύ υψηλό κό­στος.»

«Οι ση­με­ρι­νές δη­λώ­σεις της κ. Σπυ­ρά­κη στον τη­λε­ο­πτι­κό σταθ­μό Σκάι περί διά­λυ­σης κρα­τι­κών δομών και απο­λύ­σε­ων στο δη­μό­σιο είναι δη­λω­τι­κές των προ­θέ­σε­ων και του σχε­δί­ου του κ. Μη­τσο­τά­κη για τη χώρα» ση­μειώ­νει ο ΣΥ­ΡΙ­ΖΑ.

«Άλ­λω­στε, κα­νείς δεν ξεχνά τη θη­τεία του κ. Μη­τσο­τά­κη στο υπουρ­γείο Διοι­κη­τι­κής Με­ταρ­ρύθ­μι­σης.  Πίσω από τις δήθεν φι­λο­λαϊ­κές κο­ρό­νες κρύ­βε­ται το πραγ­μα­τι­κό, απο­κρου­στι­κό  πρό­σω­πο της ΝΔ του κ. Μη­τσο­τά­κη, άξιου δια­δό­χου του κ. Σα­μα­ρά: απο­λύ­σεις ερ­γα­ζο­μέ­νων στο δη­μό­σιο και απε­λευ­θέ­ρω­ση απο­λύ­σε­ων στον  ιδιω­τι­κό τομέα, ερ­γα­σια­κή ζού­γκλα και μι­σθοί πεί­νας» το­νί­ζει στην ανα­κοί­νω­σή του.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.