Ειδήσεις

Στην Παλιά Πόλη της Ρόδου περιόδευσε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Στην Παλιά Πόλη της Ρόδου περιόδευσε χτες Κυριακή, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, τον οποίο συνόδευε ο υποψήφιος χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος και οι υποψήφιοι της περιφερειακής ενότητας Ρόδου.

Ο Γιώργος Χατζημάρκος βρέθηκε κοντά στους καταστηματάρχες και τους κατοίκους της Παλιάς Πόλης, αντάλλαξε απόψεις και συζήτησε μαζί τους τα ζητήματα που του έθεσαν.

Πρωταρχικής σημασίας ζήτημα για την Παλιά Πόλη της Ρόδου είναι η ανάπτυξη της κρουαζιέρας, τομέας ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στην κίνηση της αγοράς.

«Καθοριστική στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας είναι η στοχευμένη επένδυση στον τομέα της κρουαζιέρας.

Η κρουαζιέρα στη Ρόδο βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία, χάνουμε συνεχώς μερίδιο αγοράς και προσεγγίσεις, γιατί το λιμάνι μας υστερεί σε υποδομές και υπηρεσίες.

Η αδράνεια των τελευταίων ετών που μας οδήγησε σε αυτό το σημείο, πρέπει και θα αντικατασταθεί από έργο, αυστηρά κατευθυνόμενο στην αύξηση των προσεγγίσεων και τη στοχευμένη βελτίωση τόσο των υποδομών όσο και των υπηρεσιών που προσφέρουν», δήλωσε ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου