ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Α.Σ. Ρόδος: Για το θετικό αποτέλεσμα στην Κόρινθο

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Α.Σ. Ρόδος

Ένα από τα δυσκο­λό­τερα εκτός έδρας παι­χνί­δια του στον 3ο όμιλο του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας, θα δώσει σήμερα Σάββατο ο Α.Σ. Ρόδος, καθώς στις 15:00 θα φιλο­ξε­νη­θεί από τον ΠΑΣ Κόριν­θος στο πλαίσιο της 28ης αγω­νι­στι­κής.

Τα «ελάφια» προ­έρ­χο­νται από την εκτός έδρας ισο­πα­λία (1-1) της Τετάρ­της με τον Α.Ο. Λου­τρα­κίου στο εξ ανα­βο­λής παι­χνίδι της 24ης αγω­νι­στι­κής και θα επι­διώ­ξουν να προ­σθέ­σουν ακόμα ένα θετικό απο­τέ­λε­σμα στην συλλογή τους, προ­κει­μέ­νου να ανέβουν κι άλλο βαθ­μο­λο­γικά.

Βέβαια οι ποδο­σφαι­ρι­στές αλλά και ο προ­πο­νη­τής του Α.Σ. Ρόδος Δημή­τρης Χρυ­σό­που­λος, γνω­ρί­ζουν ότι το παι­χνίδι με τον ΠΑΣ Κόριν­θος είναι πολύ δύσκολο όπως προ­α­να­φέρ­θηκε, καθώς το συγκρό­τημα του Νίκου Κουρ­μπανά μάχεται για την κατά­κτηση του τίτλου, βρι­σκό­μενο τέσ­σε­ρις βαθμούς πίσω από τον πρω­το­πόρο Ελλάς Σύρου γι’ αυτό και έχει ως μονα­δικό στόχο της κατά­κτηση της νίκης.

Ωστόσο, οι «πρά­σι­νοι» έχουν προ­ε­τοι­μα­στεί κατάλ­ληλα και απαλ­λαγ­μέ­νοι από το άγχος θα προ­σπα­θή­σουν να κάνουν το παι­χνίδι τους, έχοντας σοβα­ρό­τητα και αγω­νι­στική πει­θαρ­χία από το πρώτο λεπτό όπως τους ζήτησε ο νεαρός τεχνι­κός τους, διεκ­δι­κώ­ντας πόντο ή πόντους από το παι­χνίδι.

Το θετικό για τον Δημήτρη Χρυ­σό­πουλο είναι ότι δεν αντι­με­τω­πί­ζει ιδιαί­τερα αγω­νι­στικά προ­βλή­ματα με ποδο­σφαι­ρι­στές του.

«Σφυ­ρί­ζει» ο Κουρ­τέ­σης

Ο Δημή­τρης Κουρ­τέ­σης από τον σύν­δε­σμο Αρκα­δίας θα διευ­θύ­νει το παι­χνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Κόριν­θος και τον Α.Σ. Ρόδος, που θα ανοίξει την αυλαία της 28ης αγω­νι­στι­κής. Βοηθοί του θα είναι ο  Ανα­στά­σιος Αντω­νό­που­λος και η Αγγε­λική Μάρκου και οι δύο από τον σύν­δε­σμο Λακω­νίας και παρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σίας ο Δήμος Ανα­στό­που­λος (Αρκα­δίας).

Στο άλλο σημε­ρινό παι­χνίδι, στις 16:00 ο Α.Ο. Μιλ­τιά­δης θα υπο­δε­χθεί τον Παναι­γιά­λειο.

Ανα­λυ­τικά:

Γ’ Εθνική Κατη­γο­ρία

3ος όμιλος

28η αγω­νι­στική

Σάββατο 5/4

-ΔΑΚ Κορίν­θου 15:00

ΠΑΣ Κόρινθος- Α.Σ. Ρόδος

Διαι­τη­τές: Κουρ­τέ­σης, Αντω­νό­που­λος, Μάρκου

Παρ. διαι­τη­σίας: Ανα­στό­που­λος

-Δημοτικό γήπεδο Γαρ­γα­λιά­νων 16:00

Α.Ο. Μιλτιάδης- Παναι­γιά­λειος

Διαι­τη­τές: Λαμπρί­δης, Παπα­γε­ωρ­γίου, Κατσο­γιάν­νης

Παρ. διαι­τη­σίας: Αργύρης

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.