Τοπικές Ειδήσεις

Mάνος Κόνσολας: Πολίτες από την Κάρπαθο να καλούνται να εμβολιαστούν στο Κ.Υ. Αρχαγγέλου στη Ρόδο!

Με παρέμβαση του, με την ένδειξη «Εξαιρετικά Επείγον» προς τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια και τον Γενικό Γραμματέα, κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, αναδεικνύει το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τους εμβολιασμούς στην Κάρπαθο, αφού πολίτες του νησιού καλούνται να μεταβούν για να εμβολιαστούν στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου στη Ρόδο, μέσω της ειδικής ηλεκτρονικής εφαρμογής.

«Όταν ένας πολίτης στην Κάρπαθο, καλείται να ταξιδέψει ώρες και να μείνει και μέρες στη Ρόδο για να εμβολιαστεί αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής αυθημερόν, είναι δεδομένο ότι δημιουργούνται δυσμενείς εντυπώσεις που αδικούν τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από την κυβέρνηση και το Υπουργείο Υγείας», επισημαίνει ο Μάνος Κόνσολας που ζητά:

1ον: Να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας που να αναφέρει ότι οι πολίτες της Καρπάθου θα εμβολιαστούν στον τόπο κατοικίας τους, χωρίς καμία εξαίρεση.

2ον: Να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός του πληθυσμού πριν το άνοιγμα του τουρισμού.

3ον: Πέρα από τους εμβολιασμούς που θα γίνουν στο νοσοκομείο του νησιού, να  μεταβούν στην Κάρπαθο κινητά συνεργεία για να εμβολιάσουν τους πολίτες στα απομακρυσμένα χωριά του νησιού σε τακτή ημερομηνία.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου