Επισημαίνει ότι η Αθήνα έχει περιθώριο έως το τέλος Απριλίου
«Δεν επιτρέπουμε να μας εκβιάζει η Ελλάδα» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών της Φινλανδίας Άντι Ρίνε. Σε δηλώσεις του στην «Frankfurter Allgemeine Zeitung» ο κ. Ρίνε τονίζει:
«Η αποδέσμευση των δανείων απαιτεί ομόφωνη απόφαση του Eurogroup και η Φινλανδία θα δώσει τη συγκατάθεσή της μόνο εάν έχουν εκπληρωθεί οι όροι. Αυτό ισχύει ανεξαρτήτως του κόμματος στο οποίο θα ανήκει ο υπουργός Οικονομικών» διευκρινίζει ο κ. Ρίνε, καθώς στη χώρα του διεξάγονται εκλογές στις 19 Απριλίου.
Ο Φινλανδός υπουργός Οικονομικών εξέφρασε ακόμη την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Φινλανδία έχει εξασφαλίσει εγγυήσεις για τη δανειακή βοήθεια προς την Ελλάδα, αναφερόμενος στην κατάθεση από το 2011, σε ειδικό λογαριασμό, 930 εκατομμυρίων ευρώ.
protothema.gr
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε
















