Πολιτιστικά

Διδακτική επίσκεψη μαθητών του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής

Την Τρίτη 1 Απριλίου 2014 πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη 31 μαθητών και μαθητριών του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής A΄ Βαθμίδας Ρόδου της Β/θμιας Εκπ/σης Δωδεκανήσου στην Παλιά Πόλη της Ρόδου στα πλαίσια του μαθήματος της Ιστορίας.

Οι μαθητές/τριες ξεναγήθηκαν από τον συγγραφέα και ξεναγό κ.Θεοφάνη Μπογιάννο στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Κατόπιν, επισκέφθηκαν το Ισπανικό κατάλυμα, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν την έκθεση που περιλαμβάνει στολές των Ιπποτών και να γνωρίσουν την ιστορία τους, ενώ η ξενάγηση ολοκληρώθηκε στο Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ. Μπογιάννο, ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας και προσέφερε στους μαθητές μια καταπληκτική ξενάγηση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές/τριες που συμμετείχαν, στους γονείς τους, αλλά και στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στηρίζουν πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν τη βιωματική πλευρά της εκπαίδευσης, διαμορφώνοντας ολοκληρωμένους πολίτες.

Ο Διευθυντής

Χριστινάκης Βασίλειος

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου