Πολιτιστικά

Το πρώτο ψηφιακό CINEPLEX στην Ελλάδα βρίσκεται στο Παλλάς 5 CINEMAS CENTER

ΜΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΔΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!

ΤΟ ΠΡΩΤΟ 100% ΨΗΦΙΑΚΟ CINEPLEX ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,

ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!

Το ‘δικό’ σας ΠΑΛΛΑΣ 5 CINEMAS CENTER, είναι πλέον, από αυτήν την εβδο-μάδα, επισήμως ο πρώτος πολυκινηματογράφος στην Ελλάδα με 100% ψηφιακή προβολή σε όλες τις αίθουσες του, και μάλιστα 4Κ, δηλαδή προσφέρει πλέον, τέ-

σσερεις φορές μεγαλύτερη ανάλυση από τις περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες πανελλήνια.

Ο ιστορικότερος κινηματογράφος της Ρόδου, το πάντα πρωτοπόρο ΠΑΛΛΑΣ, που

χαρίζει τις καλύτερες στιγμές στο κοινό του νησιού μας από το 1961, κάνει και πάλι

την διαφορά!!

Είναι ο πρώτος κινηματογράφος που έφερε στη Ρόδο το 1997, τον 6 κάναλο κρυ-στάλλινο ψηφιακό ήχο, με συστήματα DTS και DOLBY DIGITAL .

Είναι ο πρώτος, ανάμεσα σε όλες τις πόλεις της Ελληνικής Περιφέρειας, που ανα-βαθμίστηκε σε σύγχρονο πενταπλό πολυκινηματογράφο το 1999, χαρίζοντας σας

την αίσθηση του σύγχρονου κινηματογραφικού περιβάλλοντος όπως τον ξέρετε σή-μερα, με τις σημαντικότερες ταινίες διεθνούς παραγωγής, με κρατήσεις θέσεων, με club μελών, με ζεστό φρέσκο και τραγανό pop-corn, και nachos με τόνους λιωμένου τυριού!!

Είναι εκεί που είδατε για πρώτη φορά 3D ταινία στην καλύτερη τρισδιάστατη αμφι-θεατρική αίθουσα της Ρόδου, την αίθουσα 5.

Και τώρα, πιστό και πάλι στην παράδοση που το θέλει να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα, το ΠΑΛΛΑΣ έγινε από την Παρασκευή 4 Απριλίου επίσημα ο πρώτος 100% ψηφιακός πολυκινηματογράφος της Ελλάδας!!

Το ΠΑΛΛΑΣ 5 CINEMAS CENTER σας προσφέρει τώρα την απόλυτη κινηματο-γραφική εμπειρία και στις 5 αίθουσες του.

Με ανάλυση εικόνας 4 φορές μεγαλύτερη από τις περισσότερες κινηματογραφικές αίθουσες που έχετε επισκεφθεί ως τώρα, και με τα τελειότερα μέχρι σήμερα συστήματα:

Με την αιχμή της νέας κινηματογραφικής τεχνολογίας SONY “DIGITAL CINEMA 4K”, αλλά και με το ήδη γνωστό σε όλους αλλά αξεπέραστο τρισδιάστατο σύστημα προ-βολής DOLBY 3D, και ολα αυτά με 6 κάναλο κρυστάλλινο ήχο αποδομένο από τα κορυφαία ηχεία της JBL.

Tο ΠΑΛΛΑΣ 5 CINEMAS CENTER θα δείχνει πάντα το δρόμο για το καινούργιο. Η μέχρι τώρα πορεία του το αποδεικνύει.

Και εκεί που νομίζετε ότι τα έχετε δεί όλα, το πάντα ‘δικό’ σας ΠΑΛΛΑΣ, ανεβάζει πάλι τον πήχυ, και σας αιφνιδιάζει.

Και μετά το κάνει ξανά. Και ξανά.

Είναι γραφτό να συμβαίνει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου