ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Άδικο το σύστημα των play off»

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ

Αντί­θε­τος με την διε­ξα­γωγή του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ και της Β’ Κατη­γο­ρίας, είναι ο πρό­ε­δρος του Εθνικού Αρχί­πο­λης Τάσος Τσα­κί­ρης. Σε δηλώ­σεις που έκανε χθες επε­σή­μανε ότι «τα play off και τα play out είναι μια άδικη δια­δι­κα­σία. Αυτοί που τερ­μά­τι­σαν πρώτοι έχουν πιθα­νό­τη­τες και να μην ανέβουν καθώς δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει μέσα στον αγω­νι­στικό χώρο. Θεωρώ ότι η απόφαση αυτή που είχε παρθεί για να γίνουν τα πρω­τα­θλή­ματα ήταν καθαρά για ψηφο­θη­ρι­κούς λόγους και όχι για την πρόοδο του ποδο­σφαί­ρου μας. Κατά τη γνώμη μου, το ιδανικό σενάριο τόσο για την Α’ όσο και για την Β’ Κατη­γο­ρία είναι να διε­ξά­γο­νται σε έναν όμιλο. Αρχικά με 18 ομάδες και στα­διακά με λιγό­τε­ρες».

Σχετικά με την φετινή δια­δι­κα­σία ο κ. Τσα­κί­ρης πρό­σθεσε ακόμα και τα εξής:

«Όλες οι ομάδες που συμ­με­τέ­χουν στα play off είναι καλές και για τον λόγο αυτό άλλωστε βρί­σκο­νται και σε αυτή την δια­δι­κα­σία. Χωρίς να θέλω να μειώσω όμως καμία ομάδα, πιστεύω ότι είμαστε καλύ­τε­ροι απ’ όλους και για τον λόγο αυτό είμαι αισιό­δο­ξος ότι ο Εθνικός θα ανέβει στην επόμενη κατη­γο­ρία».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.